Ahoj, jmenuji se Adam Horák, je mi 16let, pocházím ze Zlína, tojest město ležící na Moravě. Mezi mé zájmy patří PC, holky, motorky, Mercedesy a BMW. Studuji již podruhé první ročník oboru automechanik.
Do Vaší guildy se chci dostat se všemi postavami, vlastním Štaflíka, berserkera 16level, Necromancerka Nat 17level, a Crafta zacinajiciho, Dwayne Johnsona zamereny na BS/Alchemy.
Ultimu jsem poprvé zapl někdy před 3my lety, udělal jsem si paladina jménem Greddy, postupem času jsem prostřídal několik postav, nakonec jsem si udělal Mercenaryho, dotáhl jsem ho na 31level, a smazal, proč? Měl jsem problémy a k Ultimě jsem se nechtěl vracet. Guildy ve kterých jsem byl jsou CoM, Wind, byl jsem na mape Damage, a dnes jsem opustil Der Panzer club, guilda byla fiasco. Z těchto guild nemám žádné nepřátele a skvěle s každým vycházím.
Herní zkušenosti? Umím za každý character, PvM umím docela slušně podle mě, tahat umím, parovat taky. PvP mě baví víc, plánuji dát Necromancera do Veteránů.
Do Vaší guildy chci, protože z takových lidí, jako jste Vy, myslím tím noví hráči, mám jim co říct, své zkušenosti, pomáhat jim, provést je po dunzích, a hlavně, guildy které zakládají noví hráči, tyxto dotáhnou vždy nejdál. Od Vaší guildy očekávám obyčejné lidi kteří vedou i reálný život, pochopení pro černý humor, i srandu jako takovou, prostě navázání nových kamarádských vztahů.
Jsem zvyklý uživit se sám, ale rád pomůžu.
Z guildy neznám nikoho, takže pokud jsmese spletl o těch nových hráčích, tak se omlouvám.
Ventrilo, UOAM vlastním. Ventrilo ale bude momentálně problém kvůli sluchátkům které jsou právě teď v popelnici. takže musím pořídit nové.
Tak se mějte, ICQ 290-901-103, dotazy odpovím obratem.
PA!