1.hlavni postava je paladin 12level Eckolg 8level ranger 2.vztah k pvm dobry rad expim pvp nemam zkusenost zatim 3.zadnou gildu jsme nemel 4.endor hravam mesic a hraval jsem wow¨ 5.na level si dokazu vydelat sam 6.jsme tymovy hrac rad pomaham hracum 7.uo mapu mam ventrilo muzu stahnout 8.ultimu hraji ve volnych chvilich a bavi me to hrat 9.rad posloucham hip hop a rad chlastam na kalbach
kontakt na me je icq 379990742 popripade dalsi informace doplnim
Benshee
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 07. 02. 10
Předmět: Re: zadostoprijeti Mon Feb 08, 2010 10:33 pm
Tak ako som si prečítala tvoju prihlášku trvalo to pár sekúnd prečítaj si ako má vyzerať prihláška a skús to znovu u mňa zatial šanca 0 bodov.....
Xamien: Zdieľam názor so svojou sestrov ak ti je vážne 18 tak myslím, že nieje problém čítať.... čím kvalitnejšia prihláška znamená asi toľko, že máš záujem o guildu.... už to tu písal kolega Flastr k jednej z prihášok takže zatial jednohlasne PROTI
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
Předmět: Re: zadostoprijeti Tue Feb 09, 2010 12:49 am
Mno nebudem to opakovat t uale ako Dotazniky pisat torcha vela nie? za toto by som bol proti a ten Eckolog je teda 12lvl paladin ci ranger? Ako viem ze mas to paladina ale na 18rokov by si si mal to uz vediet trocah upravit vzhladovo a nie stylom Dotaznika ako som uz povedal hore
Skus to napisat krajsie a potom sa mozme porozpravat.
Flastr
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 07. 02. 10
Předmět: Re: zadostoprijeti Tue Feb 09, 2010 9:55 am
Ahoj!
Takhle strasně moc odflaklou přihlášku jsem ještě neviděl! Jsem PROTI a sváj názor nezměním, ani kdyby jsi to přepsal, protože tu nejsme od toho, abychom někoho učili, jak psát přihlášku!
Arki Rada Starších
Poèet pøíspìvkù : 26 Join date : 07. 02. 10
Předmět: Re: zadostoprijeti Tue Feb 09, 2010 4:41 pm
Prerob kompletne prihlasku. Ak bude prerobena za nieco stat stale mas sancu ale tato je nanic. (zatial) PROTI
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
Předmět: Re: zadostoprijeti Sun Feb 14, 2010 2:09 pm
Ak budes mat cas skus napisat krajsie tu prihalsku a nie ako Dotaznik a skus byt aktivnejsi... Brata vyhod od kompu