| Anime-prihlaska | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anime
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Anime-prihlaska Mon Feb 08, 2010 6:44 pm | |
| Vitam guildu Guardians of Destiny Ve svete UO Endor hraji za postavu jmenem Anime druid a mam lvl prozatim 11 mam ji ihned od zacatku od lvl 0, me dalsi postavy jsou: Stara Herka-Heretic 14lvl(nekoupenej), Hellowen-Priest 11lvl, Misteria-Rogue 11lvl a craft Wenndy s levelem 6. Tuty postavy mam hned od lvl 0 a nikdo jiny na ne pristup nema. Bohuzel jsem jeste nebyl ani v jedne guilde ikdyz sem se pokousel vniknout do Sanct Lor coz se mi nepovedlo z duvodu: Nelibyla se jim prihlaska. v Realnem zivote se jmenuji David Mleziva je mi 17let a moje zaliby jsou: Futsal,PC, Jit s kamosema do baru . Mam mladsi sestru ktery je 10let a pak jeste starsiho bratra je mu 20let. Mame nekolik PC takze neni problem se kdykoliv pripojit do hry. Na Endoru hraju necele 3mesice a jine servery jsem nezkousel jelikoz jsem si Endor oblibyl jsou tu bezvadni lidi atd... Urcite se ptate proc tolik postav odpoved je jasna: MUsel jsem vyzkouset vsechny nez jsem zistil za jakou me to bude poradne bavit a vybral jsem si druida. Nu ohledne PVP jsem velice nezkuseny ale snazim jse ho naucit ale jde to pomalu a ohledne PVM je to fajn si vyrazit s lidma co nemaj reci a maji strach z dungu a co si rikaj: To proste nedame nemame snaci. Aniz by ten dung nekdy skusily. Proc k vam??? NU dobra otazka slysel jsem o vas teprive nedavnou a ze jste nove zalozena guilda tak sem to chtel skusit s jednim vasim clenem sem byl dneska expit a zdalo se mi ze u vas budou urcite jen sami dobri a fanovy hraci s kteryma se da treba jen pokecat. A hlavne znam hodne malo dungu popravde neznam skoro zadnej byl sem akorat Burned a Orc a neco malo sem zaslech o Spideru jsem uplny zacatecnik a chci se naucit co nejvice veci a poznavat nove a tezsi dungy. NA level i na vybaveni si sehnat finance dokazu to neni problem kdyz neco colvek chce tak to de samo neni problem si jen tak zabehnout do lesa nebo kamkoliv na medvedy a srnky a prodat kuzi a maso. I ve stokach se da hodne dobre privydelat. ICQ: 352415666 Ohledne podminek: LVL 12 planuji dodelat jeste dnes tak jsem to chtel skusit a pak mam problem ohledne bodu 1. UOAM mam ale mam potize s VT jelikoz mi nefunguje zvuk tak vam to nejak nebude vadit. Dekuji za chvilku vaseho casu Ahoj!!! | |
|
| |
Mcan Admin
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Mon Feb 08, 2010 6:48 pm | |
| Cabelka ! prihlaska ujde myslim ze v kliecku nemam nic proi.jsem Pro pokud se nenajde problem | |
|
| |
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Mon Feb 08, 2010 10:25 pm | |
| Zdravim ta. Vedel by si mi viac povedat k tejto prihalske do SL? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Benshee
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Mon Feb 08, 2010 10:28 pm | |
| Čo nám chceš povedať k tej prihláške SL? ktorá je stále aktívna. Dohovorila som...
Xamien: Tak ako som sa ja dozvedel že máš prihlášku inde a ešte máš taku drzosť mi pripomínať ísť si pozrieť prihlášku? Príde mi to dosť neadekvátne a neinteligentné. Zmojej strany asi len takéto niečo: PROTI | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Mon Feb 08, 2010 10:32 pm | |
| - Jericho napsal:
- Zdravim ta.
Vedel by si mi viac povedat k tejto prihalske do SL?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ahoj tak to se moc velice omlouvam ja ani nemel tuseni ze to jeste nelocknuli ja uz pocital s tim ze je lock proto sem to uz ignoroval a to foro jsem pak nesledoval moc se omlouvam vedet to ze neni lock urcite ji smazu. A nechci se vymlouvat ale ted mi nesel mesic PC tak sem nemoh nic sledovat byl sem uplne mimo svet UO. JA vim ze je to moje vina a bez vas bych se ani nedozvedel ze mam porad tu prihlasku aktivni ale jinak dekuji za upozorneni me chyby a ja se pokusim priste dat pozor tak se jeste jednou omlouvam a zvazte to jeste dejte mi prosim sanci Jo a dyztak nova info mam uz lvl 12 tak aby ste to aspon vedeli | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 1:32 am | |
| Ok tak to ja som si vyvodil a domyslel ze mas ako tak pravdu ale nikdy nic nie je 100% ale budis sancu ti mozeme dat ja by osm zatial bol aj PRO ale tak uvidime s cim pridu este dalsi | |
|
| |
Flastr
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:22 am | |
| Ahoj, co k tomu říci?? Na druhou stranu jsem se koukal do podmínek a nemáme tam nic o tom, že: "nemáme rádi, když si děláte přihlášku i jinde". Takže by to tam chtělo dopsat. Také bych tam dále dopsal bod: "Jak jste se dověděli o GoD?", na což se tě tímto chci zeptat... ale zpět k věci. Všude jinde se za to automaticky dává proti! Neříkám tím, že jsem proti, ale proste si to nějak teď vyžehli | |
|
| |
Benshee
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 07. 02. 10
| |
| |
Arki Rada Starších
Poèet pøíspìvkù : 26 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 4:52 pm | |
| Prihlasku u SL uz mas LOCK. A do prihlasky si pisal ze sa im nepacila prihlaska a ze ta nevzali a potom ze si nebol na pc a ze si myslel ze to lockli. Ked uz si niekam davas prihlasku sleduj si to lebo budes mat zbytocne problemi. No zatial OK, ale ked najdem prihlasku este u niekoho ineho tak ma nastves (Este to budem skumat ;-) ). Sancu by si mal dostat za peknu prihlasku. | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 5:48 pm | |
| Jo jo uz sem se pouzcil ze svych chyb a vazne nebojte jinde moji prihlasku nenajdete jelikoz na vetsinu guild nemam dostatecny lvl a o vasi guidle sem se dozvedel kdyz jsem vydel novy nazev nad jednim z vasich clenu (GoD) tak sem se ruzne poptaval lidi co jste zac a takhle a dozvedel jsem se ze ste skvely hraci dobra guilda celkove. | |
|
| |
Flastr
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 6:28 pm | |
| No, já bych ti tu šanci jeste dal... PRO | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:41 pm | |
| ja na teba nemam zadne otazky zatial som PRO Ale sledujem ta xD po stakach so mta videl behat. PS: Bezal si par krat okolo mna ked som si zberal regy na crafta :p takze ta mam obcas na ociach obcas aj mimo stok | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Wed Feb 10, 2010 8:21 pm | |
| Ahoj ne ze bych byl netrpelivej ale jak to se mnou vypada??? | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Wed Feb 10, 2010 10:03 pm | |
| Mno ako sa hovori trpezlivost prinasa ruze ale u teba je to v poriadku zatial... uvidime a zhodneme sa ked budu seci a zobereme ta zatial na skusku na nejaky ten exp ako sa osvedcis a pak mozno budes Adebt ak budes dobry | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Wed Feb 10, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Thu Feb 11, 2010 1:24 am | |
| Mno tak ja praveze cez vykend viac hram ako cez tyzden ale inac ne osm jediny kto je v guidle xD su tu druhy online xD | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Thu Feb 11, 2010 1:28 pm | |
| tak uz sem zvisil svuj lvl na 13 | |
|
| |
Mcan Admin
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Thu Feb 11, 2010 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Thu Feb 11, 2010 1:44 pm | |
| | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Thu Feb 11, 2010 10:00 pm | |
| Takze Anime. Vcera sme nieco poexpyli ale nebolo toho az tak vela ale stacilo mi. Mas sa este co ucit ale to raz pride kazdy zacinal. Takze ja jednoznacne bude PRO skusku za Adepta. Pockam na ostatnych a ked budu suhlasit tak Prijaty a hned Lock. | |
|
| |
Anime
| |
| |
Sonya Rada Starších
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Sat Feb 13, 2010 12:05 am | |
| SWS prihalska je v poho a so maztial PRO uvidisa co na to ostatny | |
|
| |
Tibone
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 13. 02. 10
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Sat Feb 13, 2010 1:36 am | |
| No mě se přihláška vcelku líbí není zas tak zlá.Myslim si,že každý by měl dostat šanci.ja bych byl PRO ! | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Anime-prihlaska Sat Feb 13, 2010 4:18 am | |
| Okey.
Takze prijaty za Adepta. Napis mi na ICQ 318067065
LOCK | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Anime-prihlaska | |