| Moven - Prihlaska | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Moven
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Moven - Prihlaska Sun Feb 07, 2010 9:56 pm | |
| *z mlhy vychází tajemný člověk se stilettem v ruce a mává na pozdrav* Zdravim guildu GoD !! Chtěl bych se k Vám přidat s postavou Moven , je to rogue , pár expů do 16 level, rasa elf.(Postava je moje od 0 level, na mojem učtě, na který mám PUK) Moje další postavy jsou : , Cashik Icemag 13 (dal jsem kámošovi při odchodu z Endoru) , Rendysss Heretik (dal jsem kámošovi při odchodu z Endoru) , Aurewem ranger (mám, nefunkčí, přemýšlel jsem že to za něj rozjedu a dám do 20 level jako tamera. No byl jsem jen v guildě Ancient a ta se pak rozpadla.Jinak guildu jsem nepotřeboval, měly jsme spolek kámošů, s kterýmo se expilo kvůli prasatům v orku.Asi si řikáte že je to blbost ale vysvětlim vám to : Stojim v bance a koukám ze strany na stranu co se děje, po chvili se najdou adepti na ork dungeon.Po chvili se vyráží do zmíněného dungeonu.Netrvá dlouho a všichni stojej v bance v ress robě a vyvolávaj po celý bance nadávky.Že by PK ? No ani ne.Poslední dobou se našlo pár hráčů modráků, kteří Vám na konci dungu vrazej kudlu do zad v podobě zabití nebo úniku s podílem ... Proto jsme vyhledaly lidi na který je spoleh a vytvořily ten spolek. V realu se jmenuju Denis Černík, jsem z Ústí nad Labem a je mi 14 let ... vím že tento věk není moc dobrý, ale chovám se jako 18+ nedávno jsem přestal se Skateboardingem a Florballem ... Jinak kromě UO hraju Xbox360 nebo na cestách a ve škole PSP. V realu mám mladší sestru, která naštěstí mě nevyhazuje z pc Na Endoru hraju asi třičtvrtě roku. Dále jsem zkoušel Morii , Andarii , Kelevar , Dark Paradise ale Endor mi nejvíc vyhovoval. PvM a PvP ? Aby bylo PvP musí být nejdřív PvM samozřejmě.Jinak PvM dělám pořád.Baví mě víc PvP.Bohužel na PvP jsem vycvičenej spíše za maga, takže za rouga se musím naučit pořádně PvP. Proč k vám ? Poslední dobou jsou všechny guildy na nic ... nemam na ně věk , level a nebo to je prasácká guilda.U vás jsou lidi který dost dobře znám z orku, Damnedu atd... Nejradši bych šel do nějaké začínájící guildy, než jít třeba do CoM, Legion atd ... Prostě bych rád byl v nějaké guildě od začátku její ztvoření až po konec. No všechno si seženu sám, když je krize pujčí mi kámoš heretika, koupim pár regů a jdu na kůže poctivou a tvrdou prací pak to prodám craftům nebo vyměnim s nima za výbavu nebo jezdítko. Moje ICQ je 390834666.Skype , VT a UOAM mám. Tak to je asi vše, budu čekat na odpověd. | |
|
| |
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Sun Feb 07, 2010 10:21 pm | |
| Zdravim ta. takze prihalska zatial fakt pekna. Vsetko sedi ako ma, vyzera to byt Okey. Ja by som bol aj PRO za prijatie ale tak neham este ostnych co povedia. Vzdy sa najdu este aj ine veci nez tie dorbe ale tak nikdy clovek nwie PS: S tym prasenim v orku mas pravdu par krat som na to lehol tiez + tie prasacke guildy tak to je normalne vsade...Pretoto som zalozil tuto guildu a neriesim ludi co si nieco septaju o nas... Prve nech sa kuknu na seba ne? | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Sun Feb 07, 2010 10:25 pm | |
| Jo to jo souhlas ... děkuju za PRO ... jinak ork už ani nechodim s nezmámejma lidma. Vážně se ork změnil.No a že se najdou i špatný věci ... já myslim že nic špatnýho nedělám, svědomí mám dobrý. Ale za zkoušku se nic nedá
Naposledy upravil Moven dne Sun Feb 07, 2010 10:27 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Sun Feb 07, 2010 10:27 pm | |
| Nie si sam preto taham nasho prista aby sme sli ve 4ch co to na 90% urco dame v poho a cim viac nas bude tym lepsie aspon sa bude expyt docela dobre | |
|
| |
Sonya Rada Starších
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 1:20 am | |
| Tak ta zdravim. Mno tvoja prihlaska sa mi paci je dlha, podrobna a hlavne tam je vsetko co tam ma byt. Cize vek nieje dvolezity ide hlavne o to ako to hras. A stym rougom sa sem hodis dokonale cize premna si PRO , a nwn co by som dalej napisal snad to staci | |
|
| |
Benshee
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 1:21 am | |
| Takto nejako by mala vyzerať prihláška aspoň podľa môjho gusta. Takže hodnotím to ako GOOD JOB z videnia poznám brácho pozná lebšie takže myslím si že priňom nieje čo riešiť prajem veľa zdaru pri hodnotení od ostatných | |
|
| |
Arki Rada Starších
Poèet pøíspìvkù : 26 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 1:32 am | |
| fajn prihlaska zatial PRO | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 1:35 am | |
| Tak pozeram ze to tu docela rychl preebieha u teba. Aj na mape ci skype sme sa zhodli docela ze si v pohode clovek tak uvidime do zajtra vecera ako to dopadne ci sa nekdo ozve PROTI alebo ti stastena prinese adeptstvo. Tak vela stastie. | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 1:44 am | |
| Děkuju Vám všem | |
|
| |
Flastr
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 1:59 am | |
| Ahoj Tu přihlášku jsi napsal opravdu moc pěkně ...proto za sebe říkám PRO | |
|
| |
Mcan Admin
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 6:42 pm | |
| ajija PRO | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 10:08 pm | |
| Mno takze som sa nieco dozvedel. Zatial sa ta spitam takto. Hovoria ti nieco mena Akimek a Magican? Skus porozmyslat a napis pravdu. | |
|
| |
Mcan Admin
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Mon Feb 08, 2010 10:11 pm | |
| Budeme obeznameni cim se provynil ? | |
|
| |
Jezismarja
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 09. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:13 am | |
| Zdravíčko guildě GoD, Protože E je svět malý a v tak malém světě se paradoxně nachází tristní množství lidí, kteří vám chtějí hru znepříjemnit, tak jsem se rozhodl, že vám poskytnu pár informací, se kterýma naložte dle svého vlastního uvážení.
Občas si pročítám fóra různých guild a nacházím méně či více známé nicky a tak se stalo i dnes. Konkrétně se jedná o postavu Rendysss - Heretic. Při svých začátcích, kdy jsem se často vyskytoval v Daugasu a expil tam své low levely, byl tento heretic známý jako prasič a podělávač. Několikrát byly jeho nekalé postupy zkoušeny i na mne a to jsou věci, které je třeba si pamatovat.
Jak jsem již v úvodu předeslal, naložte s touto informací dle svého, já chci jen varovat.
Hodně štěstí ve vašem budoucím působením na Endoru přeje Sundial z Pytlíků. | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:41 am | |
| Ano souhlasím, vím o těchto prasárnách ... já hrál za Rendyssse nějak do 12 lvl kdy byl v pohodě.Dále se mi nějak zalíbil Kelevar tak jsem ho prostě chtěl zkusit.Mé postavy včetně Rendyssse jsem dal bývalému kámošovi, který si naposled jmenoval Alandarus a asi před 3-4 dni dostal BAN na IP.Nevím co přesně dělal, ale od pár lidí ze třídy jsem zaslechl že háže blade ve stokách a hiduje před bytama.Naštvanej jsem se vrátil na Endor a když jsem vypasl ID a PUK tak Rendysss už byl zabanován. | |
|
| |
Benshee
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:47 am | |
| Xamien: No abz sme to neak uviedly na pravú mieru dosť ma to sklamalo a zarazilo nečakal som že niečo také sa nám tu vykľuje ... no uvidíme čo stebov | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:54 am | |
| No mám tu hodně kamarádů, který Vám dosvědčí, že se chovám normálně a neprasim.Dokonce ted často jsem a expím se Stellou z pytliku... ten mě prý dokonce tipoval na 20 let kvůli mému chování, když jsem mu řek, že mi je 14.A kdybych za Rendyssse prasil, tak sem asi nebudu psát ne ? Nj, snad mi uvěříte.Klidně si mě nekolikrát otestujte v dungu atd... jak chcete je to na Vás. | |
|
| |
Arki Rada Starších
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 4:57 pm | |
| Neodpovedal si na jednu Jerichovu otazku. A to prasenie nvm no. Zatial som OK. Ale chcem pocut odpoved inak proti. | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 6:59 pm | |
| No Akimek je Lantara alias Muckinka a Magican je kámoš ... za Magicana jsem chvili hrál, ale už je to dávno.Omlouvám se, že jsem odpověděl pozdě, nějak jsem si té otázky nevšiml. | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 7:00 pm | |
| A s tim prasenim... to prasil někdo jinej.Mě prasení nějak nebere, jsem čestnej člověk. | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Tue Feb 09, 2010 10:31 pm | |
| Sundial dakujem za info... uvazime t oa uvidime co sa s toho vyvrby ja osobne tu v guilde nechem mat ziadne taketo podobne problemy ako hriesnici co robia bordel. Takze sa porozpravame s chalanma co snim a ako to vysmetli.
Rendyss mi je povedome uz zdavna to hej ale nwm co to bol zac az do teraz. za 7 rokov mam max rozhlad co sa tyka CoM hracov daktorich a nieco s ich strany ( ine guildy) prasenie kradnutie a tak.
Trocha neskoro to pisem pac su tu dake uz vyhalsenia ale tak toto by som napisal a drzim sa toho. Ja osobne nemam proti nemu nic par krat som snim expyl. | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Wed Feb 10, 2010 2:23 am | |
| Mno neda mi to inac ..... asi bude PRI prijatie za adepta ale pockam na ostatnych ako sa vyjadria... po dlhom pisani na ICQ a vysvetleni uvidime ako sa to vyvrby a ako budu reagovat dalsi tak zatial vela stastia v prijmani do guildy za adepta zatial PRO (cca 80% - moze sa to zmenit ak mi neco do toho skoci, nejake to info hh) | |
|
| |
Moven
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Thu Feb 11, 2010 8:57 pm | |
| Zdravim, omlouvám se, ale stahuji tuhle přihlášku.Nevim proč ale dostal jsem BAN a vůbec nevim za co a ani GM mi nechtěj říct za co.Nevim proč vubec jsem nic nedělal,neprasil,nekradl nic ! Je mi to líto, ale odcházím z Endoru.Jste bezvadný lidi... měj te se tu dobře. S pozdravem Moven | |
|
| |
Arki Rada Starších
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska Thu Feb 11, 2010 9:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Moven - Prihlaska | |
| |
|