Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Nest Godan-Budouci Berserk

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Nest Godan

Poèet pøíspìvkù : 1

Nest Godan-Budouci Berserk Empty
PříspěvekPředmět: Nest Godan-Budouci Berserk   Nest Godan-Budouci Berserk EmptyMon Mar 22, 2010 1:44 am

Zdravím

Meno me postavy s kterou chci jit k vám je Nest Godan, Level 7 Fighter, budoucí Berserk (orc). Moje postava je vlastni od 0 lvl. Další postavu mám Kruty Maktak preklik v mene a
nehraji za to jinak to je 10lvl priest (human). Žádné jine gildy nebyli jste první gilda hraji tu pul roku je to dlouhá doba na to že mám jen todle.

Moje jméno je Mirek Kovář. Narodil sem se pred 20lety Wink . Sourozence mám ale to je celkem jedno protože bydlím sám Smile .

Jinak všeobecně hraji 6mesícu protože měsíc sem hrál Dark Paradise. PvP sem na endoru nehraj estě tak nvm :-) ale učím se rychle, PvM celkem zvládám (zatím).

No kvám chci protože se mě líbí vaši členové poradili mě, pomohli apod... (sonya a toho druheho tedka nvm). Jinak Budoucí bersekr má méno seskládaný ze slov Guardians of

Destiny. Nest GoDan. Moc schopný nejsem si sehnad gp a armor ale snažím se. Moej icq je 615255397.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

PříspěvekPředmět: Re: Nest Godan-Budouci Berserk   Nest Godan-Budouci Berserk EmptyMon Mar 22, 2010 9:34 pm

Tak Ahoj... Pozeram ze uz sisi aj prihlasku k nam hodil Razz Ja som PRO za prijatie za Adepta. na lvl nekukam to sa da vyexpyt.
Návrat nahoru Goto down
Sonya
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Nest Godan-Budouci Berserk   Nest Godan-Budouci Berserk EmptyFri Mar 26, 2010 12:29 am

Tak caw. Moj nazor poznas som PRO a ten lvl pojde hore neboj len by ma zaujimalo ked sme boli vtedy stoky kam si zdrhol? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Nest Godan-Budouci Berserk   Nest Godan-Budouci Berserk Empty

Návrat nahoru Goto down

Nest Godan-Budouci Berserk
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guardians of Destiny :: Přihlášky-
Přejdi na: