Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Epocha zdatný Paladin

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Epocha

Poèet pøíspìvkù : 3

Epocha zdatný Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptyTue Mar 16, 2010 10:41 pm

Dobrý den,
mé jméno je Honza bydlím v Brně je mi 20 let.Moje záliby jsou brusle,kolo,auto,motorka prostě dost věcí Smile Mám mladšího bratra.Dlouho sem už nehrál jen sem občas logl bývalé guildy byli panzer( pohodová guilda) a COM (nebojte žádný špion nejsem).Na Endoře hraji zhruba 5 let i s přestávkami kterých bylo dost:) PVM- mám rád rád expím ale občas mi do toho něco vleze a PVP- na to nemám počítač tak to skouším jen mezi kámošema atd:) ale většinou dostanu na prdel to víte paladin z lagama je špatný paladin Razz K vám bych chtěl z toho důvodu, že kvám odešel Fajcos a Wiki kteří jsou pohodoví lidi tak určitě musíte být slušní... Sám si vystačím s materiálem a ze vším..Ještě abych dodal paladin má 22lvl a je to rasa human.
Moje icq je 297166579.
Automapu a ventrilo vlastním:)
Pk sem v životě neměl a jednou sem vyměnil postavu a okradli mě od té doby jsem to v životě neudlal a zastávám pravidla pokud něco chceš udělej si sám. postavy které mám jsou 100% moje a nikdo jiný k ním nemá přístup.
Děkuji, že jste strávili čas nad touto přihláškou. Pokud budou nějaké neshody klidně pište.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptyThu Mar 18, 2010 1:37 pm

Tak ja ta zdravim.
Takze, Vies ze sme Fajcosa vylucili?
Okrem paladina uz nemas ziadne ine postavy? Dole si pisal ze VSETKY tvoje psotavy su od 0lvl expene tebou.
Tvoje guildy boli len CoM a Panzer?
Na tuto postavu Epocha si pametam zdavnejska a nemam co povedat zleho na teba.
S mojej strany zatial vsetko.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptyThu Mar 18, 2010 8:57 pm

Mno pockat pockat.... tedkom som si spomenul... Tohoto paladina som mal lognuteho uz bo mi ho kamos (akoze uz) dal na lognutie koli haluzenie vo Veteranoch. nie si ty nahodou Bino?
Návrat nahoru Goto down
Epocha

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptyThu Mar 18, 2010 10:37 pm

v zivote sem v lize nebyl, moje dalsi postavy jsou pretty craftman mining 100, uzlicek 10 firemag a 15 lvl druid druidica Smile

a myslim si ze Bino je slovak akorat si nejsem jist Smile
Návrat nahoru Goto down
Twiki

Poèet pøíspìvkù : 12

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptyFri Mar 19, 2010 1:41 pm

todle je epocha s CoMu co byl co vím Bino je uplne nekdo jinej ten je ve ´Fenixu a hraje maga Proteus Cool
Návrat nahoru Goto down
Jezismarja

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptyFri Mar 19, 2010 11:04 pm

[Only mods are allowed to see this link]

Já jen tak btw, abyste se pokud možno vyhnuli šmelině endorské.
Rozhodně to nebyly jen dvě guildy -> jedna lež = minimálně další tři...
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptySat Mar 20, 2010 4:31 am

Mno takze Bino je niekto kto mna okradol o postavy a ja som skoncil ako vynovaty. Ale ja to neriesim.
Epocha paladin som JA osobne mal lognute a hral za to PvP len coz Bino chcel ked som snim hraval a bol to dobry kamarat ale teraz uz nie.

A dakujem za info.

Ja osobne som PROTI prijatiu za adepta a svoj nazor nezmenim aj ked potrebujeme novych clonov.

PS: Bino ma mojho Berka menom Ares + Keby som mal s ICQ vec co mi napisal tak by ste boli prekvapeny niektori. Poviem len ze po par mesiacoch co mi dal ignore mi dosla sprava kde sa sprosto na mna vyjadril a ze ON za Aresa + Azirafal koli mne dostali BAN coz 2 tyzdne na to som ho vydel lognut za Aresa do hry. A urco asi nemas jediny PUk s toho typujem.
Návrat nahoru Goto down
Epocha

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptySat Mar 20, 2010 12:32 pm

Jo ale podivejte se kdy to bylo. Mě je to jedno akorát vám řeknu, že přijdete o pohodovýho člověka tongue .Je to na vás.

A do některých guild mě nepřijali proto, např pytlíci ali ze sierou (garcia me nesnasel) atd. A další guildy byly fenix,Templar aj. bylo jich dost za tu dobu hraní. Ale dá se říct že pořád ze stejnýma lidma Smile Surprised Ale vaše názory beru.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin EmptySat Mar 20, 2010 11:44 pm

Ako fakt sry ale tak vies uz ked viem ze toho paladina malo viac ludi a uz ked som ho MAL LOGNUTEHO aj ja tak uz je to dost mno.

Ok lockujem... vela stastia v buducnosti ti prajem ci v reale tak aj v hre Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Empty

Návrat nahoru Goto down

Epocha zdatný Paladin
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Arbury Paladin

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru