Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Snapy – De Kleine Krokodil

Goto down 
+2
Jericho
Snap
6 posters
AutorZpráva
Snap
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 16

Snapy – De Kleine Krokodil Empty
PříspěvekPředmět: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 07, 2010 9:01 pm

1. Meno a povolanie, level postavy. Mená ďalších postáv a povolania. Je/Sú Vaša/e postava/y vlastná/é.

Snap - necroman, lvl 17. , Vulture - air mag, lvl 12. pak dalsi nobbiky

2. Vaše staré guildy, dôvod Vášho odchodu či vyhodenia zo starších guild.

Nejsem v zadnem guilde

3. Vaše Meno, vek a záľubi v reálnom živote a ak máte súrodenca je dobré sa stým zdôveriť starší/mladší a podobne.

Kaja Very Happy, 20 let, pc hry Very Happy. Mam mladsi segru.

4. Ako dlho hráte na Endore alebo UO všeobecne.

Par mesicu :-)

5. Váš vzťah k PVM ci PVP?

PVM pro, PVP nejsem proti, musim hodne ucit

6. Prečo práve k nám?

Nova krev, novi kamaradi, spousta dalsi fun stravene hodinu u UO

7. Ste schopný si na lvl ci vybavenie zaobstarat prostriedky aj samostatne??

Zatim nemam zadne problemy

8. Kontakt na Vás (ICQ alebo Skype)

az budu prijat tak doplnim Very Happy

podminky splneno
kód:
Podmienky:
1. UOAM a VT (v prípade problémov z inštaláciou radi pomôžeme)
2. Minimálny lvl 12
3. Nevlastniť PK ani požičiavať si postavy.
4. Nemať kradnuté, menené či kúpené postavy nejde o to či postavu ovládate ale z postavou si beriete aj jej povesť.
5. Neplsovať v banke.

prihlaska je dosti kratka, odpovedi na otazky nejsou nijak rozvinute ale rad s vama popovidam o tom na skype Very Happy

a nakonec
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 07, 2010 9:21 pm

Takze ta Zdravim u nas.

Prihlaska by usla len by si to mohol napisat skor ako jednotnu prihlasku a nie ako nejaky Dotaznik Razz
podla mna ked to prepises by to bolo Okey... zatial sa to u mna neujalo zo strany prihlasky.

Par otazok mam na teba:
1. Guildu nemas. Ale nenapisal s ci si bol v nejakej guilde alebo nie
2. Tych par mesiacov na Endore je asi kolko? to moze byt aj rok mozno aj 2 roky na Endore.
3. kontakt by si mal dat na seba keby niekto mal osobne otazky na teba (Povinne)

Takze zatial zostanem v neutralnej pozicii cize skus to napravit trocha mozno budu asi aj vsetci suhalsit so mnou Razz
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 07, 2010 9:24 pm

Tak ťa zdravím kolega Very Happy Priháška je fakt odfláknuta no ale zabudla som nato hneď ako som si pustila videjko nižšie uvedené v tvojej priháške Very Happy síce si to mohol trošku rozviesť tu prihlášku a nie to robiť formou dotazníku no nevem uvidíme čo stebou Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 26

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 07, 2010 9:36 pm

Prihlaska neni nic moc nema to byt dotaznik. Mal si to viacej rozpisat aj tomu venovat viacej casu. Kontakt je zaklad. Odpovedz este na Jerichove otazky a nebolo by od veci si tu prihlasku prepracovat.
citace :
prihlaska je dosti kratka, odpovedi na otazky nejsou nijak rozvinute ale rad s vama popovidam o tom na skype
No nepopovidas protoze ani ten skype si tu nenechal. A napsat ze kontakt napises "az budu prijat" je dost ... protoze necekej ze te vememe za 5 min. A kdys mas napsat mena postav tak vsech i noobs.
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 07, 2010 11:16 pm

[code]1. Guildu nemas. Ale nenapisal s ci si bol v nejakej guilde alebo nie
2. Tych par mesiacov na Endore je asi kolko? to moze byt aj rok mozno aj 2 roky na Endore.
3. kontakt by si mal dat na seba keby niekto mal osobne otazky na teba (Povinne)[quote]

Guildu nemam ani v minulosti :-), dotedka jsem hral spis sam pro sebe, ale uz me to nudi. Chci seznamit s vice lidma. Presneji 4 mesice a par dnu.
kdyz tak me kontaktuje na skype : run.trung
Návrat nahoru Goto down
Mcan
Admin
Mcan

Poèet pøíspìvkù : 12

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 07, 2010 11:21 pm

Ja su pro novacky potrebujeme a zkusit se ma vsechno cheers
Návrat nahoru Goto down
https://guardiansofdestiny.forumczech.com
Snap
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyMon Feb 08, 2010 5:47 am

seznam noobiky :-)

The Abyss - zerk skoro 13 lvl
Haviva - druid (orc) 14 lvl
Black saber - paladin (human) 13 lvl
Návrat nahoru Goto down
Flastr

Poèet pøíspìvkù : 6

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyMon Feb 08, 2010 2:24 pm

Ahoj,

takže, pokud to dobře chápu, tak do budoucna chceš hrát hlavně za necra?? Jinak, jak už tu bylo řečeno, tu přihlášku by to chtělo trochu rozepsat Exclamation ono to dost vypovídá o tvém zájmu o nás... (nezapomínej, že první dojem je 80% úspěchu Very Happy ) Já rozhodně nejsem žádnej slohovej nadšenec, ale todle je až moc vychudlý! Takže na mě si zatím moc dojem neudělal... (tím neříkám, že jsem proti) Necro by se hodil farao
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyMon Feb 08, 2010 3:49 pm

2 Flaster : ano, chci mit za maina Necra, popripade muzu za ostatni zalezi na partu. No ja slohovky moc nemusim :-) kdyz uz tak radsi neco reknu nez napisu Very Happy.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyMon Feb 08, 2010 10:15 pm

Flaster ma pravdu.. proste potrebujeme sa neico dozvediet o tebe aby sme vedeli koho bereme medzi seba.... Ako ja zatial sa priklonim PRO nekro sa hodi docela ale neni to este 100%. Zatail cakaj dalsie o tazky a tak a behom tyzdna uvidis popripade mozme zajst poexpyt a uvidi sa ako si na tom Wink

Na skype sa to ozvem pak
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyTue Feb 09, 2010 4:47 pm

Prerob si prihlasku aby aspon nejako vyzerala a aby som vydel ci pre to aby si sa k nam dostal aj nieco urobis.
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyWed Feb 10, 2010 2:22 pm

Arki napsal:
Prerob si prihlasku aby aspon nejako vyzerala a aby som vydel ci pre to aby si sa k nam dostal aj nieco urobis.

neco z irl : Jmenuji se Karel xxx, je mi 20 let, studoval a dokoncil jsem gymnazium maturitou s vyznamenanim. Nyni studuju v praze. Me zalibi jsou hrani na pocitace (UO, facebook hry Very Happy, RS, Crossfire) vetsinou multiplayer, pokec s kamarady na skype (duvod hlavne kvuli RS :-) mozna v budoucnu i UO). dasi zalibi jsou napriklad : koukani na serialy typu ( Dr. house, Sanctuary, SGU, Big bang Th, Naruto Very Happy ... ). Tak to bude asi z meho irl zivota vse .... jo jsem Ajtak Very Happy

UO : Chtel bych se k vam prihlasit za Necromancera lvl 17, ktereho vlastnim od 0 lvl. Vlastnim jeste zerka 12 lvl, druida 14 lvl, paladin 13 lvl a mercka 10 lvl. Dotedka jsem u vsech postav vetsinou soloval nebo s par partou ve stokach nebo v orku. Chtel bych poznat nove hrace, dungeony. Dozvedel jsem o vas hlavne diky kamose ktery uz je u vas prijaty (Staflik). K UO jsem se dostal nahodou diky "http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm" kde jsem hledal novou hru typu fantasy, postupem casu jsem se dostal k Endoru. Jsem tu zatim spokojenej Smile. Uzivim se urcite sam. Ohledne PVM a PVP. PvM nemam problemy spolupracovat znacka : Parovat umim . PVP se jeste ucim. Vlastnim UOMAP, Ventrilo, TeamSpeak, Skype.

kontakt : prosim na skypu jsem tam skoro porad : run.trung
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyWed Feb 10, 2010 5:15 pm

SGU + House + Naruto = PRO
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyWed Feb 10, 2010 7:39 pm

Xamien: Tak ako som sa na začiatku na prihláške zo segrou nasmial tak sme teraz zhrozený Very Happy 20 ročný chlap pozerá kreslenky? Wink som čakal aspoň Dva a Pol chlapa .. alebo niečo podobné máš veľké mínus u mňa Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyWed Feb 10, 2010 9:07 pm

Benshee napsal:
Xamien: Tak ako som sa na začiatku na prihláške zo segrou nasmial tak sme teraz zhrozený Very Happy 20 ročný chlap pozerá kreslenky? Wink som čakal aspoň Dva a Pol chlapa .. alebo niečo podobné máš veľké mínus u mňa Very Happy

Very Happy nevidel jsem Dva a pul chlapa zatim ani jeden dil ale prej je dost dost cool, v budoucnu urcite se na to podivam. Mam ted v planu strasne moc serialu ... Chunk, 2. serii Mentalistu ..., jinak Naruto to je uplne best ... je to moje cesta Ninjiiii Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptyWed Feb 10, 2010 9:57 pm

ty vole ze naruto.. pre male deti v plenach hadam.. 17 rocny kamos to kuka ty vole dlhe vlasy a stale ho s chalanmy smejeme ze vecsiu picovinu nemoze kukat.. ale on je cely pomyleny.... Mysli si ze kacicky ovladnu svet total trubka na svete xD
Ale tak u teba co ma 20 rokov som fakt nevedel ze sa neco take da kukat... keby to bolo aspon Tom a jerry alebo Oggy a svaby pac to su aspon kreslenky na zasmiatie xD a u ked robia aj ty kreslene novely fakt hroza xD

Mno nic tak ja som zatial PRO test :p
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 14, 2010 8:12 pm

dekuji budu se snazit co nejvic
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil EmptySun Feb 14, 2010 9:05 pm

Prijaty - LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Snapy – De Kleine Krokodil   Snapy – De Kleine Krokodil Empty

Návrat nahoru Goto down

Snapy – De Kleine Krokodil
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guardians of Destiny :: Přijatí-
Přejdi na: