Hojte.
Jmenuju se Tomas, jeste tento mesic mi bude 18 let a bydlim v Praze. Mam rad hokej a pivo. Jsem ulitlej na serialy a postupne je vsechny zkouknu. Mam o 2 roky starsi, hrozne hodnou sestru.
Hlasim se s postavou nekrem Aleriol, level 14.
Ostatni postavy:
Reteled, priest 21
Amnius, druid 14
Ayeen, air mage 10
Postavy jsou vsechny moje, od zacatku do konce.
Vratil jsem se na endor asi po pul rocni pauze a hledam guildu na dungy a blbnuti. Driv jsem byl v guildach Dragons, OGW, Templars a Sierra. Ze vsech guild krom OGW (ty se rozpadli) me vyhodili. Z Dragons, protoze jsem si nesedl s jednim starsim clenem, z Templaru protoze jsem chodil dungy se Sierrou a ze Sierry, protoze jsem byl proste idiot a nechal jsem si ujit tak super lidi.. To byl taky duvod moji "pauzy", ale k Ultime se holt lehko vraci.
Ultima hraju uz dost dlouho.. rekl bych nejakych 7-8 let, ale prevazne jsem hral na Kelevaru. Na Endoru mam odehrany dohromady tak rok+.
PvM i PvP mam rad. Radsi chodim dungy, ale ono se to obcas spoji v jedno
K Vam se hlasim, protoze uz jsem par guild prosel, ale nikde jsem dlouho nevydrzel a tak dal hledam tu pravou.
Lidi od Vas jen tak mijim ve mestech, jsou prijemni a pomahaj.
Navic mam takovej pocit, ted mozna kecam, ze jste moje uplne prvni guilda na endoru.. Je tu nekdo jeste, kdo byl v GoD tak pred 3-4 lety? Jestli to teda neni omyl.. Pamatuju si jen na 2 hrace, berk Daller a ranger Shaq, ja samo priest
Penize na levely a vybaveni jsem vetsinou schopen obstarat sam, ale ne vzdy se dari.. proklaty pk.
Jednu vec jsem nechal na posled, bejva to kamen urazu mych prihlasek.
Tesne pred rozpadem OGW mi jeden hrac, co koncil, daroval rangera na 17 levelu (Faktik). Ja jelikoz jsem nebyl vlastnikem PUK kodu, nechtel jsem ho nejak expit, protoze by mi mohl byt zase lehce sebran. No a tak jsem ho zcervenal. Vetsinou jsem stejne umiral ja, ale aspon jsem si okusil hru i z druhe strany, navic to byla sranda.. jen to byl dost zrout penez. Nic hroznyho, PK uz nevlastnim.
Jenze guilda Husitu, ktera tenkrat teprve vznikla a zacinala nam casto padala pod ruku.. Do dnes nam to asi nemuzou zapomenout, takze o mne sirej pomluvy, ze donasim vrahum, coz je blbost, behal jsem jen s kamaradem Marcusem a pak chvilku se skupinou pk, kde byl i nekdo ze Sierry snad.
Usnadnim Vam hledani, tady je prihlaska k Pytlikum, kde je to asi lepe rozepsano -
[You must be registered and logged in to see this link.]ICQ: 251-278-062
UOAM a VT mám.
A na zaver Vas prosim o sanci..