Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Cazper-podvodnik

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Petr Kre
Anonymní

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyTue Mar 09, 2010 5:13 pm

Zdravim vas guildo.
Nemam co delat,nuda me zabiji tak jdu projizdet fora guild a koukam na novinky Smile a na co tu nenarazim ? Na prihlasku Cazpra a nechapu jak mu to mohlo projit.Docela dost veci v prihlasce jsou LŽI !A navic tenhle clovek je docela neslusnej clovek !!

-Takze, postava Cazper.Rekl vam prave jmeno ? Asi ne Smile Jeho prave jmeno je totiz Bazooka, znamy prasic ve stokach !! Co pojizdel lidi.Casto me i Bazooka obral v dole o ingoty.Jmeno Cazper je jen jeho druhe jmeno.

-Postava je odcizena kamaradovi, co si nepise PUKY.Je odcizena asi od 8-10 level.Ted nevim presne.

-Dale v prihlasce je napsano,ze nema PK. Omyl !! Má PK heretika jménem Andriana a hraje za něj velice aktivně !

-Cazper nevypsal vsechny postavy, ktere vlastni.Jako napr. priest Marketka nebo Markeetka nevim ted jak presne je to jmeno.Dale vam zapomnel napsat napr. mercenar Rakkon.Ted uz zabanovany ucet...Proc ? neustale zabijel ve stokach a v Liosu v dole crafty.Dale ve stokach delal to, ze nekomu vlezl do poison field a zabil toho, co udelal zed protoze byl aggressor.Magicana mi nikdo nevzal !! Porad ho ma a vi to moc dobre a zabijeni v bance bleskama je jeho prace.Dale zapomnel vypsat heretika Ateica(PK ale nefunkci).Dalsi na rade je heretik Zakenhon, odcizeny heretik s kterym si Cazper vydelava ve stokach.Dalsi jeho postavou je paladin Lovec Krokodylu darovany v 15. levelu a zloděj PK Wariorsin,taktéž darován v 15. levelu.

-Cazperovo mluva také není moc dobrá -

-Jeho věk je nepravdivý...jeho reální věk je 12 let.

-Cazpra skill AFK KILLING je 100 Smile už měl asi 4 postavy,rasa ork,5 level fighter,s kterýma se sekyrkou lítal po Daugasu a potkal někoho, co například afk tréní nějaký skill, tak hned ho zabil...veci z tela narval do nějakého blízkeho kontejneru a přišel za hlavní postavu a vybral to.

-Dale mi nekolikrat prisel na heslo a vybral ucet Sad prasil za moji starou postavu a ja za nej dostaval jail/ban Sad

-Abych nezapomnel, asi tak 1-2 mesice zpatky za nb postavu delal to, ze kdyz skoncila bitva o mesto tak tam prisel a lootil tam.

Tak to bude asi vse, rad jsem vam dodal informace. S pozdravem : Petr Krejcir
Návrat nahoru Goto down
Petr Kre
Anonymní

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyTue Mar 09, 2010 5:21 pm

Prominte, zapomnel jsem dodat link na screenshoty.
Návrat nahoru Goto down
Petr Kre
Anonymní

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyTue Mar 09, 2010 5:22 pm

Nevim, nejak se ty linky nezobrazujou.Zkusim se zaregistrovat.
Návrat nahoru Goto down
Dark Tho

Poèet pøíspìvkù : 6

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyTue Mar 09, 2010 5:28 pm

Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 26

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyWed Mar 10, 2010 6:35 pm

Mohl by si sem dat tve icq nebo jiny kontakt prosim? Budeme si tim zabyvat a resit.
Návrat nahoru Goto down
Dark Tho

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyWed Mar 10, 2010 7:14 pm

Nebranim se.Nejlepsi bych videl asi ICQ. 628715994
Návrat nahoru Goto down
Cazper

Poèet pøíspìvkù : 8

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Cazper   Cazper-podvodnik EmptyThu Mar 11, 2010 6:53 pm

Ten kdo tohle psal je Moven ten kterej dostal ban a nedostal se tak do guildy a to co tam je napsany jsou same lzi.Za to co tam je napsany prave dostal ban a napsal to tam ze vzteku ze jsme se pohadali.On totiz ted hraje na Morii a chtel abych za nim sel ja jsem nechtel a uz dlouho mi vyhrozoval tim ze si o me neco vymisli
Návrat nahoru Goto down
Dark Tho

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyFri Mar 12, 2010 10:56 am

Co kecáš za nesmysli ?? Řekl jsem ti, že jestli mě budeš s*** tak řeknu GoDu pravdu a BAN jsem dostal kvůli tobě !! Ptal jsem se.A BAN jsem dostal protože jsi prasil za moji herku.
Návrat nahoru Goto down
Dark Tho

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyFri Mar 12, 2010 10:58 am

Nic z toho jsem si nevymyslel ... dodal jsem i screenshoty.
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 26

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyFri Mar 12, 2010 8:38 pm

Cazper ma co vysvetlovat Very Happy a mas i nejaky ten screen co psal ze ti posle?
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptyFri Mar 12, 2010 9:57 pm

Mno tak kukam ze mame pekneho vtacka v klietke mno... Tak ja nebudem mat inu moznost len KICK.
Cazpere je mi luto ale za to si mozes sam pac pravidla su pravidla a ked sa vyzivas este v tom looteni fakt otras mno... + bonus NEAKTIVITA.

Hadam sa umudri ked dospeje xD To asi skoro kazdy robil + sa aj robi mno... Zajtra poresime a prihlasku mu dam do Neprijatych.

Pani diky za info.
Návrat nahoru Goto down
Dark Tho

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik EmptySat Mar 13, 2010 2:06 pm

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Cazper-podvodnik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cazper-podvodnik   Cazper-podvodnik Empty

Návrat nahoru Goto down

Cazper-podvodnik
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Cazper-prihlaska

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guardians of Destiny :: Free :: Pokec-