Zdravim vas guildo.
Nemam co delat,nuda me zabiji tak jdu projizdet fora guild a koukam na novinky
a na co tu nenarazim ? Na prihlasku Cazpra a nechapu jak mu to mohlo projit.Docela dost veci v prihlasce jsou LŽI !A navic tenhle clovek je docela neslusnej clovek !!
-Takze, postava Cazper.Rekl vam prave jmeno ? Asi ne
Jeho prave jmeno je totiz Bazooka, znamy prasic ve stokach !! Co pojizdel lidi.Casto me i Bazooka obral v dole o ingoty.Jmeno Cazper je jen jeho druhe jmeno.
-Postava je odcizena kamaradovi, co si nepise PUKY.Je odcizena asi od 8-10 level.Ted nevim presne.
-Dale v prihlasce je napsano,ze nema PK. Omyl !! Má PK heretika jménem Andriana a hraje za něj velice aktivně !
-Cazper nevypsal vsechny postavy, ktere vlastni.Jako napr. priest Marketka nebo Markeetka nevim ted jak presne je to jmeno.Dale vam zapomnel napsat napr. mercenar Rakkon.Ted uz zabanovany ucet...Proc ? neustale zabijel ve stokach a v Liosu v dole crafty.Dale ve stokach delal to, ze nekomu vlezl do poison field a zabil toho, co udelal zed protoze byl aggressor.Magicana mi nikdo nevzal !! Porad ho ma a vi to moc dobre a zabijeni v bance bleskama je jeho prace.Dale zapomnel vypsat heretika Ateica(PK ale nefunkci).Dalsi na rade je heretik Zakenhon, odcizeny heretik s kterym si Cazper vydelava ve stokach.Dalsi jeho postavou je paladin Lovec Krokodylu darovany v 15. levelu a zloděj PK Wariorsin,taktéž darován v 15. levelu.
-Cazperovo mluva také není moc dobrá -
-Jeho věk je nepravdivý...jeho reální věk je 12 let.
-Cazpra skill AFK KILLING je 100
už měl asi 4 postavy,rasa ork,5 level fighter,s kterýma se sekyrkou lítal po Daugasu a potkal někoho, co například afk tréní nějaký skill, tak hned ho zabil...veci z tela narval do nějakého blízkeho kontejneru a přišel za hlavní postavu a vybral to.
-Dale mi nekolikrat prisel na heslo a vybral ucet
prasil za moji starou postavu a ja za nej dostaval jail/ban
-Abych nezapomnel, asi tak 1-2 mesice zpatky za nb postavu delal to, ze kdyz skoncila bitva o mesto tak tam prisel a lootil tam.
Tak to bude asi vse, rad jsem vam dodal informace. S pozdravem : Petr Krejcir