Dobry den,
chtel bych se vam predstavit pod hernim jmenem me vlastni postavy Fuine je to zlodej rasy elfske, vybral jsem si elfa protoze si myslim, ze je to asi nejlepsi rasa na toto povolani ( primelo me k tomu take zkusenosti z world of warcraft, coz jsem hraval..) mam tedkom za nej cisty osmnacty level, ktery jsem uspesne skoro cely nahral na vlastni pest, stalo me to kus prace..co bych ja vam mohl rict o expovani je, ze znam par dungu napriklad stoky(coz ale vy asi za dung moc neberete
), ork kde jsem ztravil par veceru a jinak od te doby co jsem mel dostatecny pocet zkusenosti a mohl jsem si uz vzit do ruky sangvinove stileto, tak jsem chodival treba na ettiny(ale nejcasteji u druidu, bylo to tam vzdy klidne ) pak jsem se presunul k ice trolum a samozrejme nesmim zapomenout na terathany, kde jsem udelal i nemile setkani s cervenaky..Da se rict, ze jsem byval vzdy takovy samotar a dokazal jsem se sam o sebe postarat.Jinak lockpicking mam 70% diky tomu, ze jsem mel truhli na ktere jsem mohl trenovat tady tento skill a removetrap tedy odpastovani mam take 70% to jsem natrenil s jednim heretikem za nejaky regy.
Zlodej me bavi dost, pac je to takove docela neobvykle povolani a v leda jake situaci si sam dokaze poradit.K tomuto povolani mam velmi dobry vztah a da se rict, ze ho teda doufam dobre ovladam.
Na endoru jsem zatim od noveho roka, dozvedel jsem se o tomto pres internet, ze zrovna tento server je nejpopularnejsi v ceske republice.
Tak jsme to zkusil a nejak me to zaujalo a urcite bych v hrani chtel pokracovat, ale preci jen bych se chtel spojit s nejakymi ostatnimy hraci a prochodit nejaky pro me nezname dungeony.
A v sekci hrac proti hraci bych zatim nejak dobry nemel byt, protoze vzdy kdyt jsem potkal nejakyho cervenyho protivnika tak jsem se zkousel ubranit, ale nejak se to nezdarilo.Ale umrel jsem hrde
.
K vam bych chtel urcite z duvodu, ze si myslim ze jste predpokladam skupina pohodovich lidi co jim nejde jen o nejvyssi level a dokazete ocenit snahu cloveka co je novy ho zaucit a take snaha ziskani novych pratel je take dulezita.
K te majetkove casti mohu jen rict, ze nevlastnim majland.Ale to co potrebuji k sbirani zkusenosti na to mam a kdyz ne tak si vydelam, je to otazka par priser.
To by si myslim melo byt vse k moji uo casti.
Tak a neco o me z meho realneho zivota jmenuji se Pepa Novotny a tedkom je mi sedmnact let a bydlim v Huline a navstevuji prumyslovku u nas ve meste.Jinak mam rad ledni hokej(jen ten hokej me trosku an te olympiade nastval, ale tak koho ne..)ale aj posezeni s prateli u pivinka je mi vhod.Mam starsiho bratra, ktery s nama uz nebydli.Takze jsem doma jen ja a mamka, docela mi to tak i vyhovuje.
UOAM mam, ackoliv instalace byla obtizna.Tak jsem si pomohl pres navod z endor.mafyje a Vt mam takove a pouzivam verzi 2.1 a skype nemam, vystaci mi jen to vt.A icq samozrejme mam take 629316777.