Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Fuine(Rogua)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Fuine

Fuine

Poèet pøíspìvkù : 6

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyMon Mar 01, 2010 9:10 pm

Dobry den,
chtel bych se vam predstavit pod hernim jmenem me vlastni postavy Fuine je to zlodej rasy elfske, vybral jsem si elfa protoze si myslim, ze je to asi nejlepsi rasa na toto povolani ( primelo me k tomu take zkusenosti z world of warcraft, coz jsem hraval..) mam tedkom za nej cisty osmnacty level, ktery jsem uspesne skoro cely nahral na vlastni pest, stalo me to kus prace..co bych ja vam mohl rict o expovani je, ze znam par dungu napriklad stoky(coz ale vy asi za dung moc neberete Very Happy ), ork kde jsem ztravil par veceru a jinak od te doby co jsem mel dostatecny pocet zkusenosti a mohl jsem si uz vzit do ruky sangvinove stileto, tak jsem chodival treba na ettiny(ale nejcasteji u druidu, bylo to tam vzdy klidne ) pak jsem se presunul k ice trolum a samozrejme nesmim zapomenout na terathany, kde jsem udelal i nemile setkani s cervenaky..Da se rict, ze jsem byval vzdy takovy samotar a dokazal jsem se sam o sebe postarat.Jinak lockpicking mam 70% diky tomu, ze jsem mel truhli na ktere jsem mohl trenovat tady tento skill a removetrap tedy odpastovani mam take 70% to jsem natrenil s jednim heretikem za nejaky regy.
Zlodej me bavi dost, pac je to takove docela neobvykle povolani a v leda jake situaci si sam dokaze poradit.K tomuto povolani mam velmi dobry vztah a da se rict, ze ho teda doufam dobre ovladam.
Na endoru jsem zatim od noveho roka, dozvedel jsem se o tomto pres internet, ze zrovna tento server je nejpopularnejsi v ceske republice.
Tak jsme to zkusil a nejak me to zaujalo a urcite bych v hrani chtel pokracovat, ale preci jen bych se chtel spojit s nejakymi ostatnimy hraci a prochodit nejaky pro me nezname dungeony.
A v sekci hrac proti hraci bych zatim nejak dobry nemel byt, protoze vzdy kdyt jsem potkal nejakyho cervenyho protivnika tak jsem se zkousel ubranit, ale nejak se to nezdarilo.Ale umrel jsem hrde Very Happy .
K vam bych chtel urcite z duvodu, ze si myslim ze jste predpokladam skupina pohodovich lidi co jim nejde jen o nejvyssi level a dokazete ocenit snahu cloveka co je novy ho zaucit a take snaha ziskani novych pratel je take dulezita.
K te majetkove casti mohu jen rict, ze nevlastnim majland.Ale to co potrebuji k sbirani zkusenosti na to mam a kdyz ne tak si vydelam, je to otazka par priser.
To by si myslim melo byt vse k moji uo casti.

Tak a neco o me z meho realneho zivota jmenuji se Pepa Novotny a tedkom je mi sedmnact let a bydlim v Huline a navstevuji prumyslovku u nas ve meste.Jinak mam rad ledni hokej(jen ten hokej me trosku an te olympiade nastval, ale tak koho ne..)ale aj posezeni s prateli u pivinka je mi vhod.Mam starsiho bratra, ktery s nama uz nebydli.Takze jsem doma jen ja a mamka, docela mi to tak i vyhovuje.

UOAM mam, ackoliv instalace byla obtizna.Tak jsem si pomohl pres navod z endor.mafyje a Vt mam takove a pouzivam verzi 2.1 a skype nemam, vystaci mi jen to vt.A icq samozrejme mam take 629316777.
Návrat nahoru Goto down
Anime

Poèet pøíspìvkù : 24

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyTue Mar 02, 2010 1:47 am

Ahoj nu tak ja ti to reknu uprimne:D Je to jedna z nejhezcich prihlasek co jsem zatim videla mas u me + ikdyz bych rek ze rogue takoveho lvl by se hodil zrovna nejvice jich online nebyva. Ale chtel jsem se zeptat prosim te ohledne toho expeni jak si rikal ze skoro sam to ma znamenat co jako?Very Happy Ze ti nekdo pomahal s jinou postavou nebo i nekdo jiny zna tvy heslo na tvuj acc??? Jinak bych byl PRO santa
Návrat nahoru Goto down
Fuine

Fuine

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyTue Mar 02, 2010 11:55 am

Diky tak dal jsem si zalezet, preci zalezi na prvnim dojmu.Spise to znamena, ze jsem ze zacatku chodival s partou ve stokach a v orcaku..a pote jsem hraval toho rogua na solo, kdy jsem si sam zabijel prisery bez pomoci nekoho jineho.A prihlasovaci udaje mam jen ja a nikdo jiny je nikdy nebude mit, protoze radeji z nikym nic nevymenuji je to podle me moc velky risk a radsi si udelam svoji psotavu, protoze clovek si k te postave vybudeje takovy "vztah"..
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyTue Mar 02, 2010 11:59 am

Tak ja ta zdravim.
takze prihlaska ujde, mas tam secko podstatne co ma prihlaska mat. Zatial som PRO skusku za adepta ale uvidim ako sa vyjadria este dalsi alebo ci nenajdeme nejaku nekalost Razz hh
Návrat nahoru Goto down
Fuine

Fuine

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyTue Mar 02, 2010 3:25 pm

Diky Wink jasne at se vyjadri vsichni, casu je dost..
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyTue Mar 02, 2010 6:37 pm

Keby sme nekam sli a treba na rogue tak ti urcite napisem medzitym nez ta vemem.
Návrat nahoru Goto down
Fuine

Fuine

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyWed Mar 03, 2010 1:12 pm

No stres, jestli mate jineho rogua u vas tak mu dejte prednost..neni problem abych si treba jeste nejakej cas soloval Surprised)Pokud ovsem fakt nebudete met online rogua tak napiste budu jen rad ..
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyWed Mar 03, 2010 10:49 pm

Ja som jediny Rogua ale nehram moc ho.. cize nemame aktivneho Razz
Návrat nahoru Goto down
Sonya
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 7

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyFri Mar 05, 2010 10:59 pm

Caw tak prihlaska je uplne v poho je tam vsetko co tam ma byt a urcite som [color=blue]PRO corka sa hodi vzdy.
Návrat nahoru Goto down
Fuine

Fuine

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptySat Mar 06, 2010 4:40 pm

Dekuji Sonyo, snad brzi vase rogua Wink
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) EmptyMon Mar 08, 2010 2:54 am

Okey. Takze kto mal potrebu sa vyjadrat mal moznost. Nemam inu moznost a cakat sa nechce uz asi nikomu tak to uzatvorim.

PRIJATY gratulujem.

Napis mi na ICQ
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Fuine(Rogua) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Fuine(Rogua)   Fuine(Rogua) Empty

Návrat nahoru Goto down

Fuine(Rogua)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guardians of Destiny :: Přijatí-
Přejdi na: