| Thery, priest | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Thery
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 25. 02. 10
| Předmět: Thery, priest Thu Feb 25, 2010 11:10 pm | |
|
Naposledy upravil Thery dne Sun Feb 28, 2010 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Anime
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Thery, priest Fri Feb 26, 2010 2:41 am | |
| Ahoj koukam ze se nam tu ty priesti nejak schromazdujou ale jinak me se prihlaska libila a s tim VT jak si psal ze doufas ze se brzo uslysime nu nwm nwm:) ale rek bych ci mvic priestu tim lepe ale pockam na ostatni jak se rozhodnou. Jinak bych byl PRO | |
|
| |
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Thery, priest Fri Feb 26, 2010 3:30 am | |
| Prihlaska pekna.... za skusku nic nedame tak by osm dal sancu dalsiemu priestovy a mozno aj poslednemu pokial sa bdue snazit byt docela aktivny xD A ty Dungy .. su tu rozne podla Aktivity dennej... niekedy sa de neco normalne v pocetnej parte a niekedy nieco mensie ale obcas sa aj nejde mno... uz zalezi ako su warovia Online nemame ich este az tak vela mna Tak zatial by som bol PRO skusku... uvidim ako sa vyjadria dalsi popripade pokecame o tebe co s tebou. | |
|
| |
Staflik
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 09. 02. 10
| Předmět: Re: Thery, priest Fri Feb 26, 2010 4:08 pm | |
| Přihláška do očí bijící. Říká ti něco odstavec? :-/. A podle mě je 15levle máloa priestů je dost momentálně, a 4do dungu tahat to už je hardcore... | |
|
| |
Thery
| Předmět: Re: Thery, priest Fri Feb 26, 2010 4:45 pm | |
| To víš, že říká.. taky že jsem je tam měl.. ale web mi to posunul ke kraji Jinak ohledně těch dungů.. nevadí mi, když nebudu hned chodit s váma.. spíš se mi jedná o to, poznat lidi z guildy, abych měl s kým expit.. ze začátku se do dungu cpát hned nemusím.. každý si své místo musí vydobyt...ohledně toho levelu.. vím že není ani zdaleka takový, jaký by jste si představovali.. bohužel, ale věř, že pokud budu mít lidi kolem sebe, tak to poleze strmě nahoru kdyby záviselo expení jen na mě, tak už můj level dávno vypadá jinak.. | |
|
| |
Staflik
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 09. 02. 10
| Předmět: Re: Thery, priest Fri Feb 26, 2010 4:48 pm | |
| Jasně rozumím, tak teda jsem pro přijetí, zjevně máš zkušenosti a máš stejné názory jako já podle posledního komentu... Myslím že my už máme odehrané svoje :-).. Takže zatim;) | |
|
| |
Anime
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Thery, priest Sat Feb 27, 2010 2:37 pm | |
| Ahoj mas velice peknou prihlasku, je pravda ze priestu mame dost ale nikdy nevite kdy nekomu odejde PC a ten lvl je urcite vyhovujici:) Ja sem urcite PRO | |
|
| |
Thery
| Předmět: Re: Thery, priest Sun Feb 28, 2010 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Thery, priest Sun Feb 28, 2010 10:47 pm | |
| Dobre ako myslis. Tak vela stastia v dalsom hrani.
Neprejaty
LOCK | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Thery, priest | |
| |
|
| |
| Thery, priest | |
|