| Oprava přihlášky Fajčos | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Fajcos
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 21. 02. 10
| Předmět: Oprava přihlášky Fajčos Mon Feb 22, 2010 11:27 pm | |
| TAk jo tak další pokus TAk mám rangera 23 fajcose a crafta ewullu postavy mám všechny vlastní.Jinak v gildě jsem byl Comu s tama jsem odešel kvuli kamošům a tetkom jsem v panzeru tady se nexpí a navic tam chodí někdo za magiho jako štuber tak chci jít už pryč.JInak je mi bude 22 nekteří mě znají jinak rád dělám adrenalinové sporty například painball downhilove sjezdy a tak dale.NO celkove hraji endor tak 2-3 roky s nějakýmy přestavkama kvuli matuře praci a tak.Pvm me baví a rád zaexpim když je čas a dobrá parta.Pvp me moc nebaví abych byl upřimný ale časem se k tomu snad odhodlám.Jinak bych chtel k vám z důvodu že jsem slyšel že chodíte expit a že se to u vas docela rozjíždí tak bych chťel už konečně pořadně expit a zahrát si s dobrou partou lidí.Výbavu a co se tyče kolem postav si jsem schopný sehnat sám.Jinak PK nevlastnim a uoam a ventrilo neni problem
NO jestli už ani toto nestačí tak máma asi smůlu chci si zahrát ne byt spisovatelem. Tak snad se to už povede hezký den
Přidané:No byl jsem v Comu s tama jsem odešel neboť za kámšama ze kterýmy jsem šel s tama po čase odešli tak jsem šel taky neboť bez nich to tam nemělo cenu jinak jsem u panzeru a tam se zase nexpi a moc se mi tam nelibi tak snad je to už vše
Naposledy upravil Fajcos dne Tue Feb 23, 2010 10:38 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Staflik
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 09. 02. 10
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Mon Feb 22, 2010 11:35 pm | |
| Nic na tom neměním, verdikt je samý... | |
|
| |
Anime
Poèet pøíspìvkù : 24 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Mon Feb 22, 2010 11:38 pm | |
| Ahoj tak ti drzim palce, akorat sem tam nenasel jak jsi na tom s UOAM a Ventrilem nebo jestli treba vlastnis nejaky PK??? JInak ta prihlaska je pekna nemohu posoudit s predeslim pokusem jelikoz sem ho bud nevidel nebo byl smazan. Jinak jeste jak si na tom se skillem Animaltaming dalsi tamer by se nam hodil zrovna nejvic jich nemame. | |
|
| |
Jericho Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 101 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Tue Feb 23, 2010 1:39 am | |
| Ahoj.... ide o to ze to mas takto pisate ne ako Dotaznik to tak blbo vyznie.... Mno tak Anime ma tam pisane ze nema PK a mapa a vt neni rpblem tak hadam asi ma secko Mno len zaujmalo by ma tvoje stare guildy a odchody snich ... Dovody. | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Tue Feb 23, 2010 6:04 pm | |
| AHa tak ja si toho nevsim a omlouvam se ja sem posledni dobou trosku pripitiy Ale jinak bych ho asi vzal dalsi clen se hodi | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Wed Feb 24, 2010 12:53 am | |
| Tak hej ranger sa hodi a ked uz hory ta pozna tak OKEY mno.. Som PRO. | |
|
| |
Anime
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Wed Feb 24, 2010 12:55 am | |
| Jestli nevadi muj hlas tak ja sem taky PRO | |
|
| |
Mcan Admin
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Wed Feb 24, 2010 2:38 pm | |
| Prihlaska mohla vypadat trochu lip sem pro muj nazor je stejny nebudu branit novacku se projevit jak si to poseres tvuj problem. | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Wed Feb 24, 2010 3:44 pm | |
| Okey tak sa este zhodnem s par ludma pokecame o prihalske a hend sem napisem konecny Stav ci Prijaty alebo NEprijaty budnes az max zajtra sa dozvies presnu odpoved tu. | |
|
| |
Snap Rada Starších
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Thu Feb 25, 2010 1:09 am | |
| | |
|
| |
Jericho Guild Master
| Předmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos Thu Feb 25, 2010 1:11 am | |
| Prijaty za adepta. Gratulujem