Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Oprava přihlášky Fajčos

Goto down 
+2
Staflik
Fajcos
6 posters
AutorZpráva
Fajcos

Poèet pøíspìvkù : 2

Oprava přihlášky Fajčos Empty
PříspěvekPředmět: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyMon Feb 22, 2010 11:27 pm

TAk jo tak další pokus TAk mám rangera 23 fajcose a crafta ewullu postavy mám všechny vlastní.Jinak v gildě jsem byl Comu s tama jsem odešel kvuli kamošům a tetkom jsem v panzeru tady se nexpí a navic tam chodí někdo za magiho jako štuber tak chci jít už pryč.JInak je mi bude 22 nekteří mě znají jinak rád dělám adrenalinové sporty například painball downhilove sjezdy a tak dale.NO celkove hraji endor tak 2-3 roky s nějakýmy přestavkama kvuli matuře praci a tak.Pvm me baví a rád zaexpim když je čas a dobrá parta.Pvp me moc nebaví abych byl upřimný ale časem se k tomu snad odhodlám.Jinak bych chtel k vám z důvodu že jsem slyšel že chodíte expit a že se to u vas docela rozjíždí tak bych chťel už konečně pořadně expit a zahrát si s dobrou partou lidí.Výbavu a co se tyče kolem postav si jsem schopný sehnat sám.Jinak PK nevlastnim a uoam a ventrilo neni problem

NO jestli už ani toto nestačí tak máma asi smůlu chci si zahrát ne byt spisovatelem.
Tak snad se to už povede hezký den

Přidané:No byl jsem v Comu s tama jsem odešel neboť za kámšama ze kterýmy jsem šel s tama po čase odešli tak jsem šel taky neboť bez nich to tam nemělo cenu jinak jsem u panzeru a tam se zase nexpi a moc se mi tam nelibi tak snad je to už vše

Naposledy upravil Fajcos dne Tue Feb 23, 2010 10:38 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Staflik

Poèet pøíspìvkù : 16

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyMon Feb 22, 2010 11:35 pm

Nic na tom neměním, verdikt je samý...
Návrat nahoru Goto down
Anime

Poèet pøíspìvkù : 24

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyMon Feb 22, 2010 11:38 pm

Ahoj tak ti drzim palce, akorat sem tam nenasel jak jsi na tom s UOAM a Ventrilem nebo jestli treba vlastnis nejaky PK??? JInak ta prihlaska je pekna nemohu posoudit s predeslim pokusem jelikoz sem ho bud nevidel nebo byl smazan. Jinak jeste jak si na tom se skillem Animaltaming dalsi tamer by se nam hodil zrovna nejvic jich nemame.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyTue Feb 23, 2010 1:39 am

Ahoj.... ide o to ze to mas takto pisate ne ako Dotaznik to tak blbo vyznie.... Mno tak Anime ma tam pisane ze nema PK a mapa a vt neni rpblem tak hadam asi ma secko Razz

Mno len zaujmalo by ma tvoje stare guildy a odchody snich ... Dovody.
Návrat nahoru Goto down
Anime

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyTue Feb 23, 2010 6:04 pm

AHa tak ja si toho nevsim a omlouvam se ja sem posledni dobou trosku pripitiy Very Happy Ale jinak bych ho asi vzal dalsi clen se hodi Smile
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyWed Feb 24, 2010 12:53 am

Tak hej ranger sa hodi a ked uz hory ta pozna tak OKEY mno.. Som PRO.
Návrat nahoru Goto down
Anime

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyWed Feb 24, 2010 12:55 am

Jestli nevadi muj hlas tak ja sem taky PRO
Návrat nahoru Goto down
Mcan
Admin
Mcan

Poèet pøíspìvkù : 12

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyWed Feb 24, 2010 2:38 pm

cheers
Prihlaska mohla vypadat trochu lip Very Happy
sem pro muj nazor je stejny nebudu branit novacku se projevit Smile jak si to poseres tvuj problem.
Návrat nahoru Goto down
https://guardiansofdestiny.forumczech.com
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyWed Feb 24, 2010 3:44 pm

Okey tak sa este zhodnem s par ludma pokecame o prihalske a hend sem napisem konecny Stav ci Prijaty alebo NEprijaty Razz budnes az max zajtra sa dozvies presnu odpoved tu.
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 16

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyThu Feb 25, 2010 1:09 am

PRO
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos EmptyThu Feb 25, 2010 1:11 am

Prijaty za adepta. Gratulujem

LOCK

Napis mi na ICQ: 318067065
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Oprava přihlášky Fajčos   Oprava přihlášky Fajčos Empty

Návrat nahoru Goto down

Oprava přihlášky Fajčos
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guardians of Destiny :: Nepřijatí-