Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ural, priest..

Goto down 
+4
Anime
Staflik
Benshee
Ural
8 posters
AutorZpráva
Ural

Poèet pøíspìvkù : 7

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 1:43 am

Nazdar guildo !

1. Ural, priest, 11 level.
2. Zatim jsem zadnou jinou guildu nemel.
3. Jmenuju se Honza, jsem ze Slusovic a je mi 19let.
4. Zacal jsem s UO asi pred rokem na ID, tam jsem hral asi mesic, pak sem skoncil, protoze uz me to nebavilo a ted asi tyden na Endoru.
5. PvP - snad casem na vetsim lvl
PvM - bavi me a nerad se v dungach nudim - snad proto jsem si rozjel priesta Wink
6. Dostal jsem doporuceni od hrace Spectral.
7. Jsem schopny.
8. ICQ: 565-145-102

UOAM/VT mam.

Tak snad to vyjde, zatim nashle! cheers
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 3:02 am

Xamien: No môj mily ako som dnes mohol vidieť je stebou sranda no ale žial nespĺnaš podmienky na prijatie treba si to najprv prečítať poriadne, a potom ta prihláška je dosť odfláknuta prepáč ale u mňa si nezabodoval ....
Návrat nahoru Goto down
Ural

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: h   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 12:34 pm

Myslim ze lvl neni problem ne? Zvlast u priesta.. level je dohnanej hned, jen potrebuju partu lidi, navic levely se daji dohnat itemama. Do prihlasky jsem napsal vse co v ni ma byt, pokud chcete vedet vic tak se ptejte. Wink
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 3:57 pm

Xamien: Čítal si si podmienky prijatia? a je pekne že to doženieš itemama ale to je nanič .... a prihláška nemá byť vyplneny dotazník myslím že som to tam dost zdôraznil. Z mojej strany dožeň lvl podla podmienok a potom otom môžeme diskutovať Smile
Návrat nahoru Goto down
Ural

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: e   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 4:02 pm

Nanic? Moc toho o priestovi asi nevis co?Smile U priesta je jedno jestli sem 11 nebo 15 .. jediny rozdil je v tom ze budu davat o 5 bandy mensi ( coz dozenu prave tema itemama ).
Návrat nahoru Goto down
Staflik

Poèet pøíspìvkù : 16

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 4:10 pm

Čau, nevim no, priesti jsou potřeba, ale zajímalo by mě kolika lidem tady se chce pomáhat dalšímu hráči. Navrhuji ostatním členmům guildy udělat dohodu, a to sice že bude přijat, s tím, že do veškerých akcí bude zapojen na 15. levelu...
Návrat nahoru Goto down
Anime

Poèet pøíspìvkù : 24

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 4:31 pm

Cus vim ze jsem jen adept ale chtel bych neco ohledne toho rict. S Uralem sem uz nekolikrat sel orc a je do velice spolehlivi heal vim ze ta prihlaska nic moc ale urcite se hodi:)
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 5:44 pm

Xamien: Ural.... hmmm mne nejde ani tak o tie bandy ale oto že ja ako berk a všeobecne všetci potrebuju ako boosty tak fakt spoľahlivý heal ... donať to itemamy môžeš no ale to pre mňa osobne nič neznamená a potom su dané podmienky ak by sa malo ktomu pristupovať spôsobom že sa to doženie itemamy tak tu máme samé lvly 11-12 prepáč ale umňa zatial proti .... švihni stým lvlom na 15 a sks to znova Wink
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 20, 2010 5:51 pm

Ja sa zhodnem len na tom ze Prist sa hodi xD docela casto niekedy aj 2 -3 Razz Mn otak navrhujem to ze nejak dozenie ten aspon 15lvl + co sa da sa mu moze pomoct... Cize ked chce expy moze ist snami aspon pre expy podla toho co sa pojde.

Hlavne ak das aspon 15 lvl tak to bude Ok a uz fakt budes mat asi u vsetkych nejaky ten + na prijatie za adepta. Cize mas velku sancu sa sem dostat.
Zatial Pro dam s tym ze dozene lvl coz sa da myslim... Bracho je 13 lvl berk + 11 lvl prist na harpye a tak idealna particka + co sa pomoze s vecsima lvlma a je to... Mno neham co povedia este dalsi mno
Návrat nahoru Goto down
Snap
Rada Starších
Rada Starších

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptyThu Feb 25, 2010 1:14 am

za priesta PRO
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptyThu Feb 25, 2010 1:15 am

Okey.... takze prijaty budes pod skuskou... pojdes snama dung na test a ak budes v pohode tak budes prijaty...
zatial PRO som.

Napis mi na ICQ: 318067065
Návrat nahoru Goto down
Anime

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptyFri Feb 26, 2010 3:00 am

Tak a mily Urale a ted vyklop pravdu jelikoz nam tady nelzi ohledne postav nemuzes mit take slabe postavy a na vyvesce pordavat tuty itemy:
Prodam:
studet rukavice +6draining resist [2.5k]
studet gorget +10 shock resist 15k
bone helma +8 shock resist 8k
bone leggins +12shock resist +4 defense 12k
5xITH +3 7k
4x dark essence 2k/kus
rare boots +2.6 archery 10k
bracelet +2.9 EI 8k
mage book +4.8 EI 20k
ring sleevy +3.6 itemid 15k
giant axe +2.5 removetrap 7k
plain dress +2int 5k
mithril round neclance[otcogon cut ruby] - 26 nabiti 5k
2x sangvine scimitar 3k/kus
botky +55% durab +3.2 polearms 5k
set mercek stit 10+ 10k
leather cap +3int 10k
2x [horse 3] bez ohlavky za 4.5k/kus
black staff +1.6 stamina regen 15k

Prosim te tuto sou itemi za 200K gp!!!!
Zadame od tebe vysvetleni !!!!!!!!!!! Jinak dekuji Jerichovi za toto info:)

Naposledy upravil Anime dne Fri Feb 26, 2010 3:10 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptyFri Feb 26, 2010 3:02 am

Mno tak zacneme.... okrem Urala mas rogua 6lvl? mno... otazka je odkial nabral 12lvl Prist taky majetok za tyzden hrania... To ti asi nikdo neda ani s kamosov.. takze s pravdou von...

Ako si mozes dovolit toto predavat za tyzden hrania na Endore?

Prodam:
studet rukavice +6draining resist [2.5k]
studet gorget +10 shock resist 15k
bone helma +8 shock resist 8k
bone leggins +12shock resist +4 defense 12k
5xITH +3 7k
4x dark essence 2k/kus
rare boots +2.6 archery 10k
bracelet +2.9 EI 8k
mage book +4.8 EI 20k
ring sleevy +3.6 itemid 15k
giant axe +2.5 removetrap 7k
plain dress +2int 5k
mithril round neclance[otcogon cut ruby] - 26 nabiti 5k
2x sangvine scimitar 3k/kus
botky +55% durab +3.2 polearms 5k
set mercek stit 10+ 10k
leather cap +3int 10k
2x [horse 3] bez ohlavky za 4.5k/kus
black staff +1.6 stamina regen 15k

*565145102

Dalej... to co nosis na sebe + hned si mi nesadol ked si dosiel v par itemech.. to hadam ani sam boh za tyzden nenahrabe.... Neverim fakto tomu ze ti to nekdo dal... Priznaj sa na 90% tusim kto si ked mi niekto pripomenul jedno MENO!!!

Za dalsie si hovoril ze vies davat s itemama bandy za 40 coz ty mas 12lvl a itemy stoja potom asi cez 300K min.
Ale haluz je na tom ze blby prist na 24lvl dava za 38 - 40 bandy... Ako cakam VYSVETLENIE ale halvne by si sa musel mooooc az moooc snazit aby si presvedcil nas seckych tu... Taketo socky tu neztrpime.

tak cakame na vyjadrenie
Návrat nahoru Goto down
Ural

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: hm   Ural, priest.. EmptyFri Feb 26, 2010 11:22 am

Holt umim obchodovat, par veci sem dostal od kamarada (Minevra) a par od bratra. Nemusim nic vysvetlovat, tady se dohadovat kvuli vecem, jestli se vam to nelibi, klidne muzu odejit.
Návrat nahoru Goto down
Roni

Poèet pøíspìvkù : 4

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptyFri Feb 26, 2010 12:21 pm

A taky si zapoměl napsat že víc jak par věcí máš ode mě jak jsem skončil a rozhazoval sem to v bance Very Happy... Jinak jako adept jestli mužu tak jsem pro, protože priest ho očividně baví a učí se rychle, takže to je jedině dobře Smile
Návrat nahoru Goto down
Ural

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: t   Ural, priest.. EmptyFri Feb 26, 2010 12:23 pm

Nojo promin, tak 200k mam od tebe no :]]
Návrat nahoru Goto down
Staflik

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 27, 2010 7:58 pm

Měním názor a jsem výrazně proti PŘIJETÍ, nechceme tady přece žádnou špínu, ani problémy. Nejde mi o to že prodáváš nějaké itemy toje mi u prdele, taky mám známe kteří mi takto pomáhali, jde o to, že si piča.

Naposledy upravil Staflik dne Sat Feb 27, 2010 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Anime

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySat Feb 27, 2010 8:50 pm

Ahoj me se to taky nejak nezda nemuzu se rozhodnout proste mi to furt vrta hlavou jak nekdo jen tak muze dostat itemy za 200K a pochybuju ze by to nekdo rozdaval Roni ikdyby to byla pravta urcite ne vsechny. Zatim NEVIM
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 26

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 1:05 pm

Ural napsal:
Holt umim obchodovat, par veci sem dostal od kamarada (Minevra) a par od bratra. Nemusim nic vysvetlovat, tady se dohadovat kvuli vecem, jestli se vam to nelibi, klidne muzu odejit.

Kto je tvuj bratr? S touhle prihlaskou a s ochotou neco vysvetlit sem PROTI. Nechci nikoho do guildy kto aspon trochu nepreukaze ze pre to nieco uroby. Ta prihlaska je najhorsia zo vsetkych co som tu vydel. Tohle ma byt normal guilda plna dobrych lidi (pratel) a hracu ktery se nezenou jen za expami.
Návrat nahoru Goto down
Ural

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: hm   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 4:44 pm

Muj bratr? To vas bohuzel nepovim, bratr si to nepreje, nemam snim spolecny pc ani pokoj, takze myslim ze je to jedno. Co chcete vedet dal?
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 4:51 pm

Mno tak ako tovj brat jenejaky hladany alebo neico podobne ked nws povedat co je zac tvoj brat ked hra Endor? aj mna by to docela zaujmalo.. Co sa tika postav ne realu.

A este jedna vec. Mas velku chybu ze mas vela kecou a ze vraj nevies poriadne hrat. Pisalo mi to par ludi mimoguildovnych a mozno aj niektori od nas. (Mena nepoviem)
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 4:55 pm

Nevidim duvod proc by s tim mnel mit tvuj bratr problem ... To ze s nim nemas spolecny pc ani pokoj nic neznamena ...
Proc si neprepises prihlasku?
Proc nejsi na mape kdys si v hre?
Proc se nesnazis aby si se k nam dostal? Z prihlasky a tvych postu to vyzera tak ze nemas ani zaujem ...
Návrat nahoru Goto down
Ural

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: z   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 5:03 pm

Bohuzel vam nereknu kdo je muj bratr, takze zmenme tema.
Proc prepisovat prihlasku kdyz sem v ni zdelil vse duleziteho a uz jsem byl prijat za adepta? Neni to jedno?
Na mape nejsem, protoze jsem ted byl na mape s kamaradem.
Nevim co vic po me chcete, staci napsat na ICQ a jsem kdykoliv k dispozici.

A neda se rict ze se nesnazim, pokud vim podminkou byl 15 lvl, kdyz jste me prijali byl jsem 12 lvl a ted jsem 16 a pul.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 5:08 pm

jsne mno tak mne tie tvoje od povede nesedia.... Tvoj brat moze byt podel alebo mozno aj ty casom.. a ratam ze dlho tu nevydrzis pac leavnes mozno guildu a pojdes inde Legion / CoM castejsie pre nejake loozy.

Ale ale teraz mam echo ze tu nehras odkedy mas Registrovany ucet ale dlhosie.... Mno viem presne asi ako dlho tu hras... ja uz pochybujem trocha ze je pravda to co pises a ten tvoj brat mno nwm nwm .... je tu apr dovodov preco neches pvoedat za co hra.. ale jeden je 100% uz viac krat to bu bolo.
A nemam rad luzdi co nechcu nieco povedat
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. EmptySun Feb 28, 2010 11:12 pm

Za neguildovni chovani. Zlou prihlasku. A pravdepodobne nepravdnivou. NEPRIJATY
LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ural, priest.. Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ural, priest..   Ural, priest.. Empty

Návrat nahoru Goto down

Ural, priest..
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Thery, priest