Zdravim vas strazci osudu
Takze hlasim sa k vam s postavou Arbury povolanim paladin na urovni cerstvej 20, dalsimi postavami ktorymi vam mozem pomoct su Diphilla(Airmage 18 par xp do 19) Never- 13 berk , Twink 10 berk(cisto len na stoky) a este par mensich postav co sa sem ani neoplati pisat ...
vsetky postavy su moje naexpene od 0 lvl k mojmu acc ma pristup len 1 hrac ktory ma k uo dostal menom Phaser ktory na moj acc vobec nechodi ani mi do toho nezasahuje.
Doteraz som posobil v guildach [Husite] odkial som odisiel kvoli nadavaniu a urazkam a obvinenia z kradeze ktoru som nespachal a nasledne mi povedali ze mi uz neveria a nikam ma nezoberu ... bola to hadka len s 1 clenom co mal velke ego a postavenie v guilde tzn bola proti mne skoro cela guilda okrem mojich kamaratov. Dalej som bol v guilde [pytlici] odkial som odisiel kvoli tomu ze som mal pokazeny pocitac a nemohol som sa k uo dostat ...
Moj nazor na moje postavy si myslim ze sa dokazem sam oseba postarat (aspon zatial som s tym nemal ziadne problemy)Nemam ziadne dlhy ani nic podobne ....
Tak a konecne som sa dostal k rl
Volam sa Adam Tanczos ako ste si vsimli som Slovak a pochadzam z mesta Sala ,mam 15 r o menej nez mesiac 16 ... (12.3.1994 - pekny datum vsak ?
) Dopredu vam chcem oznamit, ze ak ste pohodova parta ludi, vek nehra ziadnu rolu ...
Medzi moje zaluby patri Sport Basket ball , Le parkour , a vsetko co sa da zahrat s kamaratmi) Citam ako inak Fantasy literaturu momentalne mam rozcitanu sagu Trpaslici (som na 2 knihe valka trpasliku) a rad podebatujem aj o tejto teme ... dalej medzi moje zaluby patri kreslenie a hlavnie hranie Uo , cs , a vseobecne hry na pc ,a este taky mensi konicek Anglictina...
Mam 1 surodenca starsieho brata Ladislava (20) obaja mame vlastne pc takze v tomto nebude problem ...
Vsetky veci co sa tyka vt uoam mam pripadne ak by bol problem kludne dostahujem potrebne veci
Vidime sa v hre