Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Arbury Paladin

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Arbury

Poèet pøíspìvkù : 3

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyTue Feb 16, 2010 5:21 pm

Zdravim vas strazci osudu Smile

Takze hlasim sa k vam s postavou Arbury povolanim paladin na urovni cerstvej 20, dalsimi postavami ktorymi vam mozem pomoct su Diphilla(Airmage 18 par xp do 19) Never- 13 berk , Twink 10 berk(cisto len na stoky) a este par mensich postav co sa sem ani neoplati pisat ... Smile vsetky postavy su moje naexpene od 0 lvl k mojmu acc ma pristup len 1 hrac ktory ma k uo dostal menom Phaser ktory na moj acc vobec nechodi ani mi do toho nezasahuje.

Doteraz som posobil v guildach [Husite] odkial som odisiel kvoli nadavaniu a urazkam a obvinenia z kradeze ktoru som nespachal a nasledne mi povedali ze mi uz neveria a nikam ma nezoberu ... bola to hadka len s 1 clenom co mal velke ego a postavenie v guilde tzn bola proti mne skoro cela guilda okrem mojich kamaratov. Dalej som bol v guilde [pytlici] odkial som odisiel kvoli tomu ze som mal pokazeny pocitac a nemohol som sa k uo dostat ...

Moj nazor na moje postavy si myslim ze sa dokazem sam oseba postarat (aspon zatial som s tym nemal ziadne problemy)Nemam ziadne dlhy ani nic podobne ....

Tak a konecne som sa dostal k rl Smile
Volam sa Adam Tanczos ako ste si vsimli som Slovak a pochadzam z mesta Sala ,mam 15 r o menej nez mesiac 16 ... (12.3.1994 - pekny datum vsak ? Smile ) Dopredu vam chcem oznamit, ze ak ste pohodova parta ludi, vek nehra ziadnu rolu ...
Medzi moje zaluby patri Sport Basket ball , Le parkour , a vsetko co sa da zahrat s kamaratmi) Citam ako inak Fantasy literaturu momentalne mam rozcitanu sagu Trpaslici (som na 2 knihe valka trpasliku) a rad podebatujem aj o tejto teme ... dalej medzi moje zaluby patri kreslenie a hlavnie hranie Uo , cs , a vseobecne hry na pc ,a este taky mensi konicek Anglictina...

Mam 1 surodenca starsieho brata Ladislava (20) obaja mame vlastne pc takze v tomto nebude problem ...

Vsetky veci co sa tyka vt uoam mam pripadne ak by bol problem kludne dostahujem potrebne veci

Vidime sa v hre Smile
Návrat nahoru Goto down
Staflik

Poèet pøíspìvkù : 16

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyTue Feb 16, 2010 7:46 pm

Ahoj, jsi ochoten hrát mága, nebo máš prioritu vloženou do paladina? Protože v tvém řípadě, paladinů máme více než dost, ale mága ani jednoho :-)
Návrat nahoru Goto down
Arbury

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyTue Feb 16, 2010 9:19 pm

No chcel som zacat poriadne hravat paladina kedze to je moja 1 postava aku som kedy mal ak je s tym problem uvidime Smile v kazdom pripade mozem jasne aj maga hravat ale radsej budem to co ma bavi Smile ...
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyTue Feb 16, 2010 10:38 pm

Ahoj. Tak ako preco by nemohol hrat paladina? Ja mam paladina skoro 18 lvl ale tak mam rogua co chcem potahnut takze by sa dalo neco poriesit... Aj ked maga nemame a hodil by sa docela dost :p
Návrat nahoru Goto down
Staflik

Poèet pøíspìvkù : 16

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyWed Feb 17, 2010 12:44 am

Proč zrovna guilda Guardians of Destiny? Asi jsem se přehlédl nebo to jsi prostě nenapsal. Docela by měto zajímalo.
Jinak, myslím že nějakou šanci máš.
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyWed Feb 17, 2010 2:00 am

Staflik napsal:
Ahoj, jsi ochoten hrát mága, nebo máš prioritu vloženou do paladina? Protože v tvém řípadě, paladinů máme více než dost, ale mága ani jednoho :-)
Xamien: v tomtom stebou nesúhlasim .... máme tu jedného paladina a to je jericho ... toho baví aj roguna ... takže tak paladin sa hodí obzvlášť ja budem rád ak máš natrénovanu mageru na blessy a podobne Smile
Návrat nahoru Goto down
Arbury

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyWed Feb 17, 2010 11:36 am

no tak padron na to som asi zabudol Smile GoD som si vybral kvoli dlhemu rozhovoru s 1 vasim clenom (prepac ale meno som zabudol ) a on sa ma spytal ci by som neposlal prihlasku do vasej guildy po tom co som od neho pocul, ze ste guilda priblizne na mojom levely som si povedal preco nie ? Smile a ked chcete aby som hral maga tak som vymyslel si myslim acceptovatelny sposob ked budeme v guilde 2 paladinovia mozme sa dohodnut ze sa budeme striedat raz pojde on za rogua ja paladina a druhy krat zas naopak on za paladina a ja za maga co vy na to ? Smile
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyWed Feb 17, 2010 2:25 pm

tak presne na toto som ymslel proste podla toho co bdue treba .. ked rogua pojdes paladina .. ak pojdem paladina maga pojdes podla Dungu ovsem. ak nebude treba mage mozme obaja paladina. Expy budu pac aspon naexpyme aj 2 psotavy zaroven :p

zatial PRO prijatie
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyThu Feb 18, 2010 6:31 pm

Xamien: Ja osobne si myslím že neako nemáme čo riešiť ľudia prejavuju dosť veľkú pasivitu voči prihláskam takže to môžeme aj pomaly uzatvárať nikto nieje proti tak čo budeme bulíkať nie?
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin EmptyThu Feb 18, 2010 8:50 pm

Okey mno tak Prijaty...

napis mi na ICQ - 318067065
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Arbury Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Re: Arbury Paladin   Arbury Paladin Empty

Návrat nahoru Goto down

Arbury Paladin
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Epocha zdatný Paladin