Guardians of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda hrajici na shardu Endor

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

!"Roni Size"!

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Roni

Poèet pøíspìvkù : 4

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptySun Feb 14, 2010 11:26 pm

Zdar lidi

Než začnu o sobě psát, tak jen napíšu, že dneska ráno jsem přestal hrát Ultimu a jsem tu zas What a Face Dostal jsem skoro infarkt a dopadlo to tak, že jsem vyházel všechny věci na zem a mám jen holé postavy Very Happy . Ale už si šetřím na nějaké ty výbavy a zanedlouho budu opět kompletně vyzbrojen Smile A až to budu mít, budu se moct uživit sám, případně bych mohl pomoct. Což je jasne Exclamation

Takže, moje postavy jsou Roni Size herka 18 lvl, Chory Chlapec rogue 19 lvl, Prototyp merc 16, a takové ty dalši low do stok co jsem zkoušel jaké povoláni by mi sedlo. Darovanou mam jednu, herku 20 ale tu nehraju protože je darovana. Mam radši když si jedu svojí vlastní od nuly.

Ještě dneska ráno jsem byl v Panzeru, jenže s mojim afektem že přestanu hrát, jsem i leftl guildu a vracet se nehodlám. Vybral jsem si vás, protože jste začínajíci guilda, což se budete pohybovat kolem toho mého lvl, poznat novou bandu lidi, kecat na vt a prostě bavit se u te hry

Na endoru hraju delši dobu, mezitim jsem hrál a hraju i jiné hry, např: CS:S, Dotu a Soldat rabbit . Hrál jsem i na Kelevaru a DP ( na dp asi tak 15 minut, pak mě to přešlo ty barvy a prostě celý ten systém ). IBA ENDOR! cheers

Tak PvM je to co miluju na Endoru, dívat se jak krásně lezou expy a zvedá se skill Smile, no a PvP se vůbec nebráním, někdy bych si chtěl udělat maga do ligy. Uvažoval jsem prvni s herkou, ale pry drow do vetu je na nic, tak jsem se zas jebal do hlavy co jsem si to udělal. scratch

Táák a teď něco o mě.
Jmenuji se Kuba, je mi 19 let, jsem cigan z Ostravy, teďka dodělávám poslední rok ve škole study a už se těším do roboty lol! . Rád jezdim na kole Very Happy , protože tak vždy jedu v létě na koupak, za kamošema do hospody, nebo i za starou. Když je zima tak zas snb, hospoda, nebo prostě sedím doma, bo se nedá nic dělat... Jinak vt, mapu icq (194-289-800) mam ale skype ne Smile
No nic valim na cigu, tak se mějte
Zduř
BTW: ten cigan doopravdy nejsem Smile
Návrat nahoru Goto down
Staflik

Poèet pøíspìvkù : 16

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 2:22 am

Čau Roni, super Very Happy přihláška ani jsem nevěděl že ostrava umí Very Happy.. Doporučuji tohohle týpka pro přijetí znám ho dlouho. A postavy jsou více než v pohodě, mercek senám zrovna hodí!
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

Poèet pøíspìvkù : 101

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 11:24 am

Zdravim ta,

Tak te Mercek sa nam urcite hodi ako Hory spomina cize ja by som bol Pro uz len preto ze mas toho merca a aj preto ked ta doporucuje. Horymu verim Razz

Takze zatial Pro ak by si hral Merca Razz ale nikde neni pisane ze nemozes hrat zase ine psotavy.
Návrat nahoru Goto down
Roni

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 6:01 pm

Mě už to je celkem jedno co budu hrát Smile, jinak mercek už je vybavený.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 7:47 pm

Tak to je OK. Merc sa riadne hodi do party....
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 9:55 pm

Xamien: Tak ťa zdravím a vítam na naších stránkach.... prihláška fakt veľmi pekná ja som nad mieru spokojný a mercek sa mi hodí obzvlášť mne nech nedostávam toľko donosu Very Happy ako berk Wink sestru som sfackal a proti nieje takže máš PRO^2
Návrat nahoru Goto down
Roni

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 10:14 pm

Dik Xami Very Happy ale přiště ji stačí říct slušně, nemusíš na ni používat násilí Laughing
Návrat nahoru Goto down
Benshee

Poèet pøíspìvkù : 30

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 15, 2010 11:21 pm

Roni napsal:
Dik Xami Very Happy ale přiště ji stačí říct slušně, nemusíš na ni používat násilí Laughing
naňu platí len tvrdé násile xD
ale nie veš jak ja len aby ten comment nebol neak suchý Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Arki
Rada Starších
Rada Starších

Poèet pøíspìvkù : 26

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyTue Feb 16, 2010 12:18 am

zatial PRE
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyWed Feb 17, 2010 8:01 pm

ok zatial PRO
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyFri Feb 19, 2010 1:48 pm

Este jedna otazka. Ako casto si Online?

Ked tak tu mas ICQ: 318067065 ozvy sa mi.
Návrat nahoru Goto down
Jericho
Guild Master
Guild Master

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! EmptyMon Feb 22, 2010 11:37 pm

Tak asi nikdo nic nema proti tebe kukam... takze si PRIJATY

LOCK.

napis mi na ICQ: 318067065
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

!"Roni Size"! Empty
PříspěvekPředmět: Re: !"Roni Size"!   !"Roni Size"! Empty

Návrat nahoru Goto down

!"Roni Size"!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Guardians of Destiny :: Nepřijatí-