Zdar lidi
Než začnu o sobě psát, tak jen napíšu, že dneska ráno jsem přestal hrát Ultimu a jsem tu zas
Dostal jsem skoro infarkt a dopadlo to tak, že jsem vyházel všechny věci na zem a mám jen holé postavy
. Ale už si šetřím na nějaké ty výbavy a zanedlouho budu opět kompletně vyzbrojen
A až to budu mít, budu se moct uživit sám, případně bych mohl pomoct. Což je jasne
Takže, moje postavy jsou Roni Size herka 18 lvl, Chory Chlapec rogue 19 lvl, Prototyp merc 16, a takové ty dalši low do stok co jsem zkoušel jaké povoláni by mi sedlo. Darovanou mam jednu, herku 20 ale tu nehraju protože je darovana. Mam radši když si jedu svojí vlastní od nuly.
Ještě dneska ráno jsem byl v Panzeru, jenže s mojim afektem že přestanu hrát, jsem i leftl guildu a vracet se nehodlám. Vybral jsem si vás, protože jste začínajíci guilda, což se budete pohybovat kolem toho mého lvl, poznat novou bandu lidi, kecat na vt a prostě bavit se u te hry
Na endoru hraju delši dobu, mezitim jsem hrál a hraju i jiné hry, např: CS:S, Dotu a Soldat
. Hrál jsem i na Kelevaru a DP ( na dp asi tak 15 minut, pak mě to přešlo ty barvy a prostě celý ten systém ). IBA ENDOR!
Tak PvM je to co miluju na Endoru, dívat se jak krásně lezou expy a zvedá se skill
, no a PvP se vůbec nebráním, někdy bych si chtěl udělat maga do ligy. Uvažoval jsem prvni s herkou, ale pry drow do vetu je na nic, tak jsem se zas jebal do hlavy co jsem si to udělal.
Táák a teď něco o mě.
Jmenuji se Kuba, je mi 19 let, jsem cigan z Ostravy, teďka dodělávám poslední rok ve škole
a už se těším do roboty
. Rád jezdim na kole
, protože tak vždy jedu v létě na koupak, za kamošema do hospody, nebo i za starou. Když je zima tak zas snb, hospoda, nebo prostě sedím doma, bo se nedá nic dělat... Jinak vt, mapu icq (194-289-800) mam ale skype ne
No nic valim na cigu, tak se mějte
Zduř
BTW: ten cigan doopravdy nejsem